Bucatarii cu imaginatie de la Alveus

Bucatarii cu imaginatie de la Alveus

Avem o viata din ce in ce mai agitata si totul se intampla la viteza foarte mare. Petrecem din ce in ce mai putin timp impreuna si de obicei momentele placute alaturi de cei dragi sunt cele petrecute in bucatarie. Acesta e inca un motiv pentru care ne dorim o bucatarie moderna cu spatii flexibile si sofisticate, unde functiile traditionale de gatire, preparare si curatare sa se intrepatrunda.

Noua familie de chiuvete Alveus – LINE aduce solutii inovatoare si folositoare, extinzand aria de folosire a suprafetei dedicate chiuvetei de bucatarie. Noua familie de chiuvete se potriveste perfect in bucatariile moderne, dinamice, unde munca in bucatarie poate deveni o pasiune, un hobby. Dimensionate atat pentru bucatariile din blocurile vechi cat si pentru spatioasele bucatarii din noile constructii, chiuvetele din gama LINE au forma clasica dar si variante pentru corpuri de colt.

Noua gama de chiuvete LINE cu formele sale minimaliste aduce o nota de eleganta in interiorul bucatariei. Elementul de baza al chiuvetelor este o linie care reprezinta miscarea apei si contureaza o zona care serveste la spalat, scurgere si uscare.

Chiuvetele LINE sunt produse cu ajutorul tehnologiei moderne si sunt facute din material de cea mai buna calitate, rezistente la cele mai solicitante sarcini in bucatarie. Cu ajutorul diverselor accesorii (tocator, tavita de scurgere, sita inox) pot fi pregatite diferite feluri de mancare, sanatoase si proaspete.


Folosind noile accesorii de tocat si taiat, spalatul si uscarea devin sarcini simple si rapide. Combinarea diverselor accesorii este astfel gandita ca sa poata fi utilizat la maxim spatiul. Tocatorul mare din lemn poate culisa peste cuva si picurator, chiar si atunci cand cosul este in cuva chiuvetei. Toate accesoriile pot fi combinate cu orice model din gama LINE.

Acum gatitul devine o joaca de copil si nu vei avea de curatat decat suprafata chiuvetei – noul tau front de lucru. Totul e la indemana. Vei avea mai mult loc pentru ca cei dragi sa te ajute in bucatarie, sa participe la acest ritual zilnic care ne uneste.

Aflati mai multe informatii pe www.alveus.ro.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Familie- casa