Brooklyn Beckham se iubește cu sosia mamei lui! Actrița îi semănă leit Victoriei Beckham

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

În decursul acestei veri, după o relație de doar 9 luni, Brooklyn Beckham (20 de ani) și modelul Hana Cross (22 de ani) s-au despărțit.

Potrivit presei internaționale, primul fiu al celebrilor David și Victoria Beckham ar forma în prezent un cuplu cu actrița Phoebe Torrance (25 de ani).

Aceeași sursă dezvăluie că, până acum, tânărul fotograf ar fi mers la mai multe întâlniri cu superba actriță.

Potrivit Daily Mail, Brooklyn a fost „tachinat de prietenii lui” pe motiv că Phoebe îi seamănă leit mamei lui.

Brooklyn Beckham se iubește cu sosia mamei lui! Actrița îi semănă leit Victoriei Beckham

„Bizar dar, din anumite unghiuri, îi seamănă teribil de mult Victoriei. Câțiva dintre prieteni l-au tachinat, dar Brooklyn nu vede nimic oedipial în relația cu Phoebe.”

Complexul Oedip este un concept teoretic central în psihanaliză. Sigmund Freud (1856-1939) a descris această noțiune, referindu-se la opera Orestia a lui Eschil, trilogie a Greciei antice.

În lucrare, Oedip, fiul regelui din Teba, fără să știe, își ucide propriul tată, Laios, și se căsătorește cu mama lui, Iocasta.

În psihanaliză, complexul Oedip simbolizează legătura erotică inconștientă cu părintele de sex opus și rivalitatea față de părintele de același sex.

Phoebe chiar le-ar fi recunoscut prietenilor ei că, în câteva ocazii, a fost angajată pe post de sosie a Victoriei.

Joburile respective le-ar fi primit în urmă cu ceva timp, însă, în zilele în care lucra în modelling pentru a-și finanța studiile de actorie.

Mail Online l-a contactat pe Brooklyn Beckham pentru comentarii. Phoebe este fiica jucătorului de golf profesionist Sam Torrance.

Aflată abia la începutul carierei sale, Phoebe a jucat în filmul de groază Mandy the Doll, drama Six Rounds și într-un singur episod al serialului Friday Night Dinner.

Timp de nouă luni, Brooklyn a format un cuplu cu modelul Hana Cross. Înainte de a se despărți, tinerii ar fi avut mai multe neînțelegeri și certuri publice.

Foto: Instagram

Citește și:

A fost criticată pentru că a exagerat cu operațiile estetice, iar acum a spus adevărul. Câte intervenții are Andreea Bănică?

Și-a înjunghiat fatal mama apoi a încercat să arunce vina în cârca tatălui! Ce s-a întâmplat apoi cu bărbatul în vârstă de 30 de ani?

Ryan Reynolds a publicat prima imagine cu cel de-al treilea bebeluș al lui și al soției lui, actrița Blake Lively

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete