Și-a înjunghiat fatal mama apoi a încercat să arunce vina în cârca tatălui! Ce s-a întâmplat apoi cu bărbatul în vârstă de 30 de ani?

Fiul actorului Ron Ely (81 de ani), Cameron (30 de ani), și-a înjunghiat fatal mama, pe Valerie Ely (62 de ani), înainte de a suna la 911 și a încerca să dea vina pe celebrul său tată.

În urma celor întâmplate, Cameron Ely a fost urmărit și împușcat fatal de angajații din subordinea Șerifului din Santa Barbara.

Cameron Ely și-a înjunghiat fatal mama și a încercat să arunce vina în cârca tatălui său înainte de a fi ucis de polițiști

În apelul telefonic din ziua de marți, 15 octombrie, apel obținut de publicația The Blast și citat de People, dispecerului i s-a mărturisit că „tatăl ar fi atacat mama”.

Dispecerul a mai înțeles și că „cineva ar fi protejat pe altcineva” înainte ca telefonul să fie închis.

Când a sunat înapoi, la telefon a răspuns un bărbat care „nu avea aer, nu vorbea clar și plângea”.

După ce casa a fost eliberată, al doilea interlocutor s-a dovedit a fi actorul Ron Ely care a confirmat apoi că suspectul era fiul lui Cameron și că nimeni altcineva nu se afla acasă în momentul teribilului act.

Ron are o condiție medicală care îl împiedică să se exprime coerent. A putut să explice autorităților că fiul său a fugit însă nu a putut explica ce mașină conducea acesta.

Primii polițiști ajunși la fața locului au găsit trupul neînsuflețit al lui Valerie și l-au identificat drept suspect pe fiul acesteia, Cameron.

După mai multe cercetări în interiorul și în jurul locuinței, ofițerii l-au localizat pe Cameron și au declarat că acesta „reprezenta un pericol” motiv pentru care patru dintre polițiști au fost obligați să-și folosească armele din dotare, rănind fatal suspectul.

În prezent se așteaptă rezultatele autopsiilor celor doi. În afara fiului lor Cameron, Ron și Valerie, care s-au căsătorit în anul 1984, mai au două fiice,  Kirsten (34 de ani) și Kaitland (32 de ani).

Fetele, ambele influenceri online, nu au făcut declarații pe marginea celor întâmplate.

Ron a interpretat rolul lui Tarzan din 1966 până în 1968. A apărut și în producția Fantasy Island, dar și în pelicula Doc Savage: The Man of Iron and Bronze din anul 1975.

În 1980, Ron a prezentat concursul Miss America. După căsătoria cu Valerie, bărbatul a renunțat la actorie pentru a se ocupa de creșterea copiilor lor.

Cel mai recent, Ron a jucat în filmul Expecting Amish lansat în anul 2014.

Foto: Captură Youtube ; Shutterstock

Citește și:

Elton John, dezvăluiri despre Michael Jackson: Era un bolnav mintal şi o persoană…

Actorul Jeremy Renner, acuzat de fosta soție că a amenințat-o cu moartea: O vrea dispărută

Misterele din viața actriței Greta Garbo. Și-a părăsit logodnicul exact în ziua nunții

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete