Și-a înjunghiat fatal mama apoi a încercat să arunce vina în cârca tatălui! Ce s-a întâmplat apoi cu bărbatul în vârstă de 30 de ani?

Fiul actorului Ron Ely (81 de ani), Cameron (30 de ani), și-a înjunghiat fatal mama, pe Valerie Ely (62 de ani), înainte de a suna la 911 și a încerca să dea vina pe celebrul său tată.

În urma celor întâmplate, Cameron Ely a fost urmărit și împușcat fatal de angajații din subordinea Șerifului din Santa Barbara.

Cameron Ely și-a înjunghiat fatal mama și a încercat să arunce vina în cârca tatălui său înainte de a fi ucis de polițiști

În apelul telefonic din ziua de marți, 15 octombrie, apel obținut de publicația The Blast și citat de People, dispecerului i s-a mărturisit că „tatăl ar fi atacat mama”.

Dispecerul a mai înțeles și că „cineva ar fi protejat pe altcineva” înainte ca telefonul să fie închis.

Când a sunat înapoi, la telefon a răspuns un bărbat care „nu avea aer, nu vorbea clar și plângea”.

După ce casa a fost eliberată, al doilea interlocutor s-a dovedit a fi actorul Ron Ely care a confirmat apoi că suspectul era fiul lui Cameron și că nimeni altcineva nu se afla acasă în momentul teribilului act.

Ron are o condiție medicală care îl împiedică să se exprime coerent. A putut să explice autorităților că fiul său a fugit însă nu a putut explica ce mașină conducea acesta.

Primii polițiști ajunși la fața locului au găsit trupul neînsuflețit al lui Valerie și l-au identificat drept suspect pe fiul acesteia, Cameron.

După mai multe cercetări în interiorul și în jurul locuinței, ofițerii l-au localizat pe Cameron și au declarat că acesta „reprezenta un pericol” motiv pentru care patru dintre polițiști au fost obligați să-și folosească armele din dotare, rănind fatal suspectul.

În prezent se așteaptă rezultatele autopsiilor celor doi. În afara fiului lor Cameron, Ron și Valerie, care s-au căsătorit în anul 1984, mai au două fiice,  Kirsten (34 de ani) și Kaitland (32 de ani).

Fetele, ambele influenceri online, nu au făcut declarații pe marginea celor întâmplate.

Ron a interpretat rolul lui Tarzan din 1966 până în 1968. A apărut și în producția Fantasy Island, dar și în pelicula Doc Savage: The Man of Iron and Bronze din anul 1975.

În 1980, Ron a prezentat concursul Miss America. După căsătoria cu Valerie, bărbatul a renunțat la actorie pentru a se ocupa de creșterea copiilor lor.

Cel mai recent, Ron a jucat în filmul Expecting Amish lansat în anul 2014.

Foto: Captură Youtube ; Shutterstock

Citește și:

Elton John, dezvăluiri despre Michael Jackson: Era un bolnav mintal şi o persoană…

Actorul Jeremy Renner, acuzat de fosta soție că a amenințat-o cu moartea: O vrea dispărută

Misterele din viața actriței Greta Garbo. Și-a părăsit logodnicul exact în ziua nunții

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete