A fost criticată pentru că a exagerat cu operațiile estetice, iar acum a spus adevărul. Câte intervenții are Andreea Bănică?

Privind pozele realizate în urmă cu mai mulți ani, Andreea Bănică a trecut printr-o adevărată transformare și mulți au spus că schimbarea ei fizică se datorează operațiilor estetice. După ce a fost criticată că a exagerat, Andreea Bănică a spus adevărul și a dezvăluit la ce intervenții estetice a apelat de-a lungul timpului.

S-a întâmplat de foarte multe ori că Andreea Bănică să fie ținta răutăților prietenilor virtuali, aceștia sesizând micile modificări pe care vedea a ales să le facă la nivelul feței. Deși schimbarea este vizibilă, cântăreața a vrut să pună capăt speculațiilor și a vorbit cu sinceritate despre subiectul operațiilor estetice.

A fost criticată pentru că a exagerat cu operațiile estetice, iar acum a spus adevărul. Câte intervenții are Andreea Bănică?

Când vine vorba despre operații estetice, Andreea Bănică mărturisește că nu a apelat deloc la specialiști și că aspectul ei este unul cât se poate de natural. În schimb, vedeta a recunoscut că, de fiecare dată când are timp, merge la diferite clinici pentru tratamente de înfrumusețare, prin intermediul acestora încercând să întârzie apariția semnelor îmbătrânirii.

“Suntem în secolul în care suntem și operațiile sunt la putere și tot ceea ce înseamnă chirurgie estetică este la putere, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu la modă. Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră să vă arăt că nu am nimic, dar să știți că am rămas la fel de neatinsă de bisturiu. În afara faptului că am o operație de apendicită, două cezariene și am o operație pentru că am cele două degete mici de la mâini strâmbe. Au încercat pe la 16 ani să mi le îndrepte printr-o operație, dar nu a reușit operația, drept pentru care am rămas și azi cu degetele strâmbe. (…) Nu am nicio operație, nu am silicoane, nu am nimic în fese. Operație estetică este să schimbi ceva, să tai un nas, să îl faci mai mic, mai cârn. (…) Și eu frecventez, la rândul meu, clinici de înfrumusețare. E absolut normal ca orice femeie să se îngrijească, chiar și după ce a născut. Astea sunt toate operațiile mele și mi-am scos alunița și sunt foarte fericită că am făcut acest pas. Într-adevăr mi-a luat foarte mult timp să mă gândesc la eliminarea ei pentru că mă lega foarte mult sufletește de mama mea, care a avut o astfel de aluniță, doar că era albă, nu avea culoare. A mea era colorată, creștea foarte mult și deja mă deranja.”, a povestit Andreea Bănică, într-un interviu pentru click.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Bănică.

Foto: facebook

Citește și:

Și-a înjunghiat fatal mama apoi a încercat să arunce vina în cârca tatălui! Ce s-a întâmplat apoi cu bărbatul în vârstă de 30 de ani?

A pierdut lupta cu cancerul! Celebra actriță s-a stins la doar 55 de ani

Prima declarație a lui Catrinel Sandu după cununia civilă cu logodnicul ei, medicul stomatolog Steve Schroeter

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete