Britney Spears are grave probleme emoționale

Britney Spears are grave probleme emoționale: fostul star pop acum în vârstă de 37 de ani, a cerut să fie externată din clinica în care a fost internată la începutul lunii aprilie pentru unele probleme de sănătate mintală.
Și nu pentru că nu s-ar fi bucurat acolo de îngrijire și atenție, ci pentru că se simțea suficient de odihnită și de refăcută, pregătită să-și reia activitățile obișnuite. Cu toate acestea, ea va continua să fie monitorizată la domiciliu, aflându-se în atenția medicilor și terapeuților care se ocupă de sănătatea ei. Britney a fost luată acasă se iubitul ei, Sam, fiind nerăbdătoare să ajungă la cei doi băieți ai ei, Sean Preston (14 ani) și Jayden James (13 ani).

Britney Spears are grave probleme emoționale

Potrivit unor apropiați ai popstarului, aceasta nu are de gând să se întoarcă pe scenă prea curând ci să
petreacă timp de calitate alături de copiii ei și să se concentreze asupra sănătății. „Am nevoie de timp
pentru mine', ar fi spus Britney într-un cerc restrâns de prieteni.
Vedeta a decis de bunăvoie, la începutul lunii aprilie, să se interneze într-o clinică privată pentru a se
odihni și a începe un regim de viață sănătos, în special din punct de vedere mental. Pe parcursul internării ea a fost liberă să părăsească instituția medicală ori de câte ori a dorit acest lucru, ceea ce a și făcut, de mai multe ori. Astfel, ea a mers în mai multe excursii în diferite locații din Los Angeles, la un salon de înfrumusețare și chiar a plecat să sărbătorească Paștele alături de prietenul ei, Sam Asghari, la Montage Beverly Hills. Artista a petrecut acolo o zi relaxantă, bucurându-se de facilitățile hotelului, a declarat un martor ocular. 'Dădea impresia că vrea să se detașeze de orice presiune din exterior și să se bucure de o zi obișnuită alături de prietenul ei', a mai afirmat acesta.
Internarea lui Britney în clinica privată specializată în sănătatea mintală a coincis cu o dramă din familia
ei, în centrul căreia se află tatăl artistei, Jamie Spears. Acesta are probleme grave de sănătate, lucru care a afectat-o emoțional pe vedetă și a dezechilibrat-o puternic din punct de vedere psihic.
Foto: Shutterstock
Citește și:
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete