Britney Spears într-o rochiță minusculă alături de cei doi copii

Britney Spears a fost fotografiată zilele trecută în fața palatului Buckingham alături de cei doi băieți ai săi. Prezența vedetei nu a trecut neobservată. Rochița ei galbenă, lejeră, scurtă și sexy a atras privirile celor din jur mai mult decât palatul Buckingham…

Britney Spears, o mamă modernă

Vedeta americană, iubită, adulată și controversată fost căsătorită între 2004 și 2007 cu Kevin Federline, un dansator nu la fel de cunoscut la vremea aceea, precum fosta soție. Rodul acestui mariaj sunt doi băieți de 11 respectiv 12 ani, plimbați, din cauza neînțelegerilor dintre cei doi foști soți, dar și a legilor americane, de la un părinte la celălalt. Dacă inițial, custodia a fost obținută de tatăl Kevin Federline, Britney Spears a obținut ulterior printr-un apel la tribunal, dreptul de a lua copiii spre creștere în urma unui acord, chiar dacă custodele legal al averii ei rămâne tatăl vedetei.

Problemele de comportament, abuzul de droguri, alcool și violența de limbaj au cântărit major în decizia magistraților de a acorda custodia completă lui Kevin Federline, iar administrarea averii părintelui.

Britney Spears și copiii, vacanță la Londra

Britney Spears și-a adus copiii în Europa în vacanța de vară. Cei trei au făcut numeroase selfiuri în fața palatului Buckingham, iar prezența vedetei nu a trecut neobservată. Îmbrăcată într-o minusculă rochiță galbenă și cu o pereche de cizme de cowboy în picioare Britney Spears, le-a arătat tuturor celor din jur că orele petrecute la sala de fitness au fost cu folos: are un tonus de invidiat, mușchi definiți și o piele întinsă fără celulită.

Deși zâmbește și pare relaxată, Britney știe că bătălia pentru cei doi copii nu s-a încheiat. Deși au încheiat un acord amiabil, fostul soț și tatăl copiilor, Kevin Federline,  cere de la vedetă din ce în ce mai mulți bani. El mai are patru copii din relații anterioare, pe lângă cei doi făcuți cu Britney Spears.

Foto: Hepta

Citește și:

Ce nume ar putea alege prințul Harry și Meghan Markle pentru primul lor copil? Lor le va fi mult mai ușor decât ducilor de Cambridge!

Nicole Scherzinger de la Pussycat Dolls, vedeta Galei Festivalului Cerbul de Aur

Cât cheltuie anual Brigitte Macron în calitate de Primă Doamnă a Franței

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete