Ce nume ar putea alege prințul Harry și Meghan Markle pentru primul lor copil? Lor le va fi mult mai ușor decât ducilor de Cambridge!

S-au căsătorit, nunta lor a ținut prima pagină a ziarelor și a fost intens mediatizată, dar acum toată lumea așteaptă ca prințul Harry și Meghan Markle să anunțe că vor deveni părinți. Pentru că au făcut publică dorința lor de a avea un moștenitor cât mai curând, fanii celor doi așteaptă vestea cea mare din moment în moment.

Cu toate că încă nu au făcut un anunț oficial despre o posibilă sarcină, un expert în alegerea celui mai potrivit nume pentru copii a dezvăluit care sunt variantele pe care prințul Harry și Meghan Markle le-ar putea lua în considerare în momentul în care vor fi puși în această situație.

Ce nume ar putea alege prințul Harry și Meghan Markle pentru primul lor copil?

O expertă în alegerea numelui pentru copii a dezvăluit că prințul Harry și Meghan Markle nu vor întâmpina prea multe dificultăți la acest capitol, spre deosebire de Kate Middleton și prințul William. Ducii de Cambridge au fost nevoiți să aleagă mult mai responsabil numele celor trei copii pentru că aceștia ocupă poziții importante când vine vorba despre succesiunea la tron. Cum acest lucru nu se aplică în cazul ducilor de Sussex, cei doi vor avea mai multă libertate în momentul în care vor decide ce nume va purta primul lor copil.

Experta este de părere că Meghan Markle ar putea avea o influență foarte mare în alegerea numelui copilului, acesta putând să fie inspirat din cultura americană, potrivit thesun.co.uk. În cazul în care cei doi vor deveni părinții unei fetițe, specialista consideră că variantele de nume ce vor fi luate în calcul sunt: Diana, Dorothea, Eleanor, Henrietta sau Sophia. Dacă primul copil al cuplului regal va fi un băiețel, posibilele nume ar putea fi: Alvin, Arthur, James, Noble sau  Spencer.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Harry și Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Articolul vestimentar pe care Meghan Markle nu îl poate purta dacă rămâne însărcinată

Julia Roberts arată grozav într-o rochie curcubeu, iar soțul ei… îi ține trena!

Cum reușește Jennifer Lopez să arate atât de bine la 49 de ani? Dieta care îi oferă energie și o ajută să se mențină în formă

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete