Bordea și Cortea, comentarii savuroase la proba de adunat nămol cu trupul. Ce au spus despre Andre: “Imaginea asta nu o să mi-o scot din minte!”

Cele trei echipe de la America Express-Drumul Aurului au avut parte de o misiune mai inedită, în eidția din 21 martie. Astfel, Bordea și Cortea, Andreea Antonescu și Bălan, Scărlătescu și Doina au fost nevoiți să îmbrace costumele de baie si să strângă o anumită cantitate de nămol folosindu-și propriul trup. Concurenții au recurs la diverse strategii pentru a-și îndeplini misiunea, însă comentariile lui Bordea și a lui Cortea au stârnit hohote de râs.

Cătălin Bordea a mărturisit că nu se aștepta la o asemenea misiune, dar era convins că Nelu se va descurca de minune la aceasta probă, ceea ce s-a si întâmplat. Ei au fost primii care au dus proba la capăt.

bordea-corteeeaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 12

„Eu nu mă așteptam la genul ăsta de misiune. Cum să te gândești să umpli nămolul după tine să umpli o găletă?!', a spus Cortea.

„Când m-am dezbrăcat primul meu gând a fost: Cum aduc eu nămol? Eu am slăbit vreo 7 kilograme în competiție', a mărturisit și Bordea.

Citește și: Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au certat la America Express: „Nu mai zbiera!'

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au folosit de propriile atuuri fizice

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au folosit de propriile atuuri fizice pentru a aduna cât mai mult nămol. Fetele de la Andre au captat privirile tuturor turiștilor cu strategia lor inedită, dar și a adversarilor care nu au putut să treacă cu vederea ce se întâmpla lângă ei, potrivit Antena 1.

„Nu ne-am dezbrăcat la piele pentru că ne-am dat seama că dacă avem mai multe haine pe noi, putem să luăm mai mult nămol', a fost strategia la care au apelat fetele de la Andre.

„Este una dintre cele mai rușinoase experiențe ale nostre din viața nostră. Nu am fost noi, a fost o altă latură disperată a noastră, pentru a câștiga', au ținut să precizeze acestea.

„Au venit de nicăieri, superbe, îmbrăcate, coafate, machiate. Ne-am speriat un pic când au venit ele. Am grăbit pasul pentru Antoneasca are și ea unde să ducă nămol. (…)Hai că are dorință mare de a aduce nămol. Poate să aducă, deși ea e micuță, poate să aducă mult. Vine și Bălanca cu alte sertare. (…) Antoneasca poate să ia mult pe piept', au spus Corteași Bordea când le-au văzut pe cele două, precizând că nu vor uita niciodată imaginea cu Antoneasca care se chinuia să scurgă nămolul de pe ea. “Imaginea asta nu o să mi-o scot din minte. E ceva de ținut minte', a spus comediantul.

Totodată, și Doina și Cătălin s-au descurcat foarte bine la această probă și au reușit să plece pe locul doi de la misiune, dar la Irina au ajuns ultimii pentru că au întâmpinat probleme pe traseu.

„M-am gândit că avem un superavantaj pentru că îl am aici pe Cătălin lângă mine, avem o suprafață mai mare pe care să o umplem cu noroi și m-am gândit că o să terminăm repejor misiunea', a dezvăluit Doina când a aflat că trebuie să adune nămol cu propriile trupuri.

„Pentru mine a fost foarte ușor. Eu am crescut la Techirghiol. Ne dădeam toată ziua cu nămol', a mărturisit și chef-ul.

Nici Doina nu a scăpat comentariile lui Bordea și ale lui Cortea: Apoi vine Doina.. Dreapta, așa, totul cu atitudine, nu e nimic de văzut aici! Parcă nu era prima dată când făcea chestia asta'.

Citește și:

Propunerea pe care Andreea Bălan i-a făcut-o lui Jean Gavril după America Express: „Să mergem la un lac înghețat prin Austria'

Doina Teodoru, la un pas de pericol la „America Express': „Am auzit împușcături afară'

De ce Pepe a refuzat să participe și la „Survivor' și la „America Express'. Ar fi primit bani mulți

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, despre „America Express': „Am stat într-o casă bântuită, dar și la un preot exorcist'

Foto:Antena1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete