De ce Pepe a refuzat să participe și la „Survivor” și la „America Express”. Ar fi primit bani mulți

Pepe, cunoscut drept cântăreț, dar și prezentator de televiziune, nu mai pune cariera pe primul loc, ci familia. Într-un interviu pentru Cancan, artistul a dezvăluit că a refuzat toate propunerile de a participa la cele mai urmărite show-uri de televiziune,

Totodată, e a și dezvăluit motivele pentru care a refuzat și emisiunea „Exatlon', în trecut. Pepe e stâlpul familiei, așa că nu poate lipsi prea mult de acasă. „Eu nu pot pleca mai mult de o săptămână. Nici la Nea Marin nu prea m-am dus. Nu am doar un copil, ci trei, sunt întreținător de familie. Fetele stau la mine, le duc la școală. În plus, am multe concerte semnate pentru o perioadă lungă.

Încă de când au apărut aceste showuri mi s-a tot propus, începând cu Exatlon… Dar e exclus, nu am cum să merg, chiar dacă mi-aș dori. Nu rezist să stau două luni fără copiii mei. Nicio sumă de bani din lume nu merită asemenea sacrificiu', a spus artistul.

Pepe a refuzat să participe și la „Survivor' și la „America Express'SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Conform sursei precizate mai sus, Pepe ar fi primit 5000 de euro pe săptămână la SURVIVOR, una dintre cele mai mari onorarii oferite unui concurent. Chiar dacă suma e una impresionantă, Pepe nu a luat în seamă propunerea și a rămas alături de familie.

Cum i-a schimbat Pepe jr. viața cântărețului. Băiețelul are 8 luni

Pepe Jr. crește pe zi ce trece, iar părinții săi se minunează în fiecare zi de ei. La doar 8 luni, băiețelul cântărețului a făcut primii săi pași.

Pepe și-a refăcut viața alături de Yasmine Ody și împreună au un băiețel. Chiar dacă nu mai este împreună cu mama fetițelor, cântărețul are o relație foarte apropiată cu Rosa și Maria.

Invitat recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, Pepe a vorbit despre familia lui. „Eu trăiesc pentru familia mea și sunt extrem de fericit și împlinit. Sunt fericit! Mi s-a schimbat viața. M-am tuns de când am băiat. Din iunie m-am tuns și m-am obișnuit. Îmi doream să mă tund. În clip apare toate familia mea. Maria e la cor în momentul acesta. Rosa este acasă și se uită acum la noi. Ea studiază la pian. Așa mulțumire sufletească nici că se putea. De sărbători suntem în familie.’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete