Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au certat la America Express: „Nu mai zbiera!”

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au avut un moment tensionat la America Express – Drumul Aurului și s-au certat. Cele două artiste n-au mai ținut cont că sunt filmate.

De-a lungul anilor, Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au mai certat și nu și-au vorbit. Acestea s-au reapropiat după ce Andreea Bălan a avut probleme mari de sănătate și a făcut stop cardio-respirator în timp ce o aducea pe lume pe Clara, fetița ei.

Agitația și-a spus cuvântul pentru cele două cântărețe. Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au certat în emisiunea de la Antena 1, în timpul unei probe de la America Express. Și-au aruncat replici dure, fără să mai țină cont că sunt filmate.

„Păi asta zic, nu mai zbiera! Căutam foarfecă. Nu pot să fac șapte lucruri de-odată', a ținut să îi explice Andreea Antonescu colegei sale, deranjată de tonul pe care l-a folosit, relatează CANCAN.

„Nu mai zi că zbier pentru că vorbeam așa ca să mă auzi, nu mai zice așa că se înțelege altceva. Și eu pot să zic că zbieri', a explicat Andreea Bălan.

„Păi schimbă tonul!', a fost replica Andreei Antonescu.

Drumul celor 3 echipe din competiția America Express către Marea Finală s-a dovedit din ce în ce mai complicat. Luni seară, concurenții s-au confruntat cu prima parte a celei mai ample misiuni: organizarea propriului carnaval inspirat de celebrul eveniment din Barranquilla, cea dintâi provocare fiind bugetul pentru o asemenea manifestare extravagantă.

De la un concert susținut pe străzile orașului de Andreea Bălan și Andreea Antonescu la caricaturile realizate de Cătălin Bordea și delicioasele chiftele cu care Chef Scărlătescu i-a impresionat pe localnici, concurenții și-au folosit talentele pentru a strânge banii necesari, purtând în tot acest timp costume populare românești. Una dintre echipe a beneficiat, însă, de un avantaj considerabil. Este vorba despre Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care au descoperit ce premiu ascundea ultimul Joker al acestui sezon câștigat de ei pe plaja de la Marea Caraibilor: cei doi au primit bani în plus pentru bugetul carnavalului și alte două costume populare, pe care le-au vândut unor localnici. 

Andreea-Balan-si-Andreea-Antonescu_editia-34SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete