Doina Teodoru, la un pas de pericol la „America Express”: „Am auzit împușcături afară”

Vedetele de la America Express au trecut prin momente de panică, după ce au fost la un pas de pericol. Ei au fost martori la focuri de armă în Columbia.

Concurenții au luptat individual în competiția „America Express – Drumul Aurului'. „În următoarele 24 de ore, nu veți concura ca o pereche, ci separat', le-a spus Irina Fodor. „A venit o veste neagră ca furtuna care se întrevedea de departe', a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu.

Tensiunea a fost dublată și de episoade neașteptate, care au creat panică. „În timp ce gazda îmi povestea ceva, am auzit împușcături afară. Așa ceva nu te face deloc să-ți dorești să dormi acolo', a povestit Doina Teodoru. „S-au auzit focuri de armă în stradă. A fost scandal și cineva a tras în oameni în fața casei', a relatat și Cătălin Bordea, despre unul dintre momentele dramatice pe care telespectatorii le-au văzut în ediția de aseară de la „America Express'.

Bordea-si-Cortea_editia-34SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Irina Fodor a fost în pericol la America Express

Mona Segall a fost invitată recent la podcastul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu', unde a povestit despre lucrurile care nu s-au văzut la TV de la „America Express – Drumul Aurului'. Prezentatoarea show-ului de la Antena 1 a fost într-o zonă extrem de periculoasă, unde aveau loc multe răpiri.

„Eu am ajuns cu Irina înainte, așteptam concurenții și în mașina Irinei era cineva de la securitate, înarmat, și acea persoană, acel bodyguard al Irinei ne-a spus: «În momentul ăsta intrați în curtea asta și nu vă mai mișcați de aici!».

Și ne-au băgat într-o curte și nu ne-au mai lăsat să ne mișcăm de acolo, pentru că el văzuse pe cineva care făcea poze fetelor din echipă și Irinei pe ascuns și a spus că e zona din care se răpesc cele mai multe fete pentru că era la 25 km la granița cu un alt stat, foarte periculos, unde poliția era coruptă și nu existau federali și acolo fug. Ajung acolo și nu mai ai ce să le faci și erau copaci în care erau atârnate toate pozele celor dispăruți. Ne-au ținut acolo, au chemat federalii, toată zona s-a umplut de federali și pe urmă am putut ieși când au venit concurenții, dar erau mașini cu mitraliere care mergeau în jurul nostru', a povestit producătoarea America Express.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete