Propunerea pe care Andreea Bălan i-a făcut-o lui Jean Gavril după America Express: „Să mergem la un lac înghețat prin Austria”

Jean Gavril a atacat-o dur pe Andreea Bălan la America Express, chiar la începutul competiției și a spus că artista îl vede ca un dușman. Andreea a mărturisit însă că nu are nimic cu el, ba chiar s-au împrietenit pe parcursul emisiunii. Mai mult, Jean a declarat că după filmările de la America Express, jumătatea blondă a trupei Andre i-a făcut o propunere neașteptată.

Jean Gavril a dezvăluit că o apreciază pe Andreea Bălan, are doar cuvinte de laudă la adresa ei și în ciuda a ce s-a văzut la TV în timpul competiției, cei doi se înțeleg foarte bine. Acesta a mărturisit în Podcastito Express, emisiunnea prezentată de Cătălin Bordea și Nelu Cortea pe Antena Play, că frumoasa cântăreață i-a făcut chiar și o propunere neașteptată după ce au terminat filmările la America Express.

Propunerea pe care Andreea Bălan i-a făcut-o lui Jean Gavril după America Express: „Să mergem la un lac înghețat prin Austria'SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 13)

„După filmările de la America Express m-a rugat să facem un videoclip împreună. Știți că eu am fost la Dancing on Ice, patinam bine, știam să patinez frumos, am făcut frumos, am câștigat. M-a rugat să facem un videoclip împreună. Avea o idee să mergem la un lac înghețat prin Austria, să stau cu ea într-o cabană, să filmăm, să fim așa…Și întrebarea mea a fost dacă are cine să filmeze și tot ce trebuie', a povestit Jean în Podcastito, emisiunea lui Bordea și Cortea de pe Antena Play.

„Da, am tot ce trebuie, tu trebuie să vii. Piesa se numește Suflete pereche și vrem să dansăm și să patinăm pe un lac înghețat', i-ar fi răspuns Andreea.

Jean a povestit că i s-a părut o idee bună și a fost încântat în prima fază, ba chiar soția lui a fost și ea de acord cu totul. Deși Andreea Bălan avea totul programat, în cele din urmă planul lor a picat, pentru că Jean a evitat să-i răspundă imediat, ceea ce a enervat-o pe Andreea.

„Am stat și m-am gândit. În prima fază mi s-a părut o ideea marfă, însă nu am avut timp. Bianca(n.r. soția lui) era ok cu ideea, însă nu i-a picat bine Andreei că eu nu i-am dat un răspuns și am lăsat-o cumva în aer. Eu mă gândeam bă, frate,eu nu sunt un mare patinator, dar am făcut frumos acolo, dar (…) eu m-am antrenat luni întregi ca să fac Dancing on Ice. Acum tu vii după jumătate de an, după America Express, unde am fost și am flămânzit, am murit de foame de acolo, și nu i-a picat bine pentru că nu i-am dat un răspuns', le-a povestit Jean lui Bordea și lui Cortea.

Jean Gavril are doar cuvinte de laudă la adresa Andreei Bălan

Cei doi prezentatori, împreună cu fratele lui, Dinu, au început să glumească pe seama lor, spunând că probabil mergeau în Austria, la cabană, fără camere de filmat sau echipă producție.

Jean și Andreea au avut chiar la debutul emisiunii America Express, un moment în care au dansat împreună la petrecera de bun venit în Mexic, unde cei doi au făcut o priză. Jean a ridicat-o pe Andreea și a învârtit-o, demonstrând că se sincronizează foarte bine la dans. Mai mult, artistul a mărturisit că Andreea nu e deloc grea.

„Eu am făcut-o pe bune, eram încă după Dancing on Ice, eram încă în euforia că am reușit, că am făcut o treabă bună acolo.Și a fost ușor să o iau, să o ridic. Oricum nu este foarte grea, Bălanca arată bine, nu are nimeni ce să comenteze la asta, e ușoară, e frumoasă', a mai completat Jean.

Motivul pentru care Jean Gavril a atacat-o pe Andreea în prima etapă

La prima cursă pentru ultima șansă de la America Express, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, au nominalizat-o pe Andreea Bălan pentru eliminare. Artistul a fost deranjat de faptul că aceasta l-ar fi numit dușman și competitor.

„Nu e ușor nici pentru mine, însă eu am judecat altfel. Pentru că am fost declarat cumva dușman și cel mai puternic competitor al persoanei respective, eu nu am nimic cu ea și vreau să aflu cu ce am supărat-o sau deranjat-o de m-a declarat dușman. Îi dau ocazia să participe cu noi la cursa pentru ultima șansă’, a spus cântărețul la „America Express’.

„Unde te-am declarat?! Ți-am zis doar că mi-ai luat o priză’, a răspuns Andreea Bălan.

„Cineva i-a transmis greșit lui Jean că el ar fi dușmanul meu. El este doar un competitor ambițios’, a mai spus artista.

„Ea îmi poartă pică încă de la Dancing on Ice, de când patinam. La Dancing on ice o cunoscusem pe Andreea Bălan. Ea îmi fusese rezervă și cumva ne dăduse de înțeles că abia așteaptă să ne accidentăm noi, unul-altul, ca să intre ea în locul nostru. Și m-am întrebat: ce fel de om ești ca să faci așa ceva? Ne-am dat seama că este și bătăioasă, și supercompetitivă, dar este și rea’, a spus Jean Gavril la testimoniale.

„E puțin maniacă, vrea să ia numai podium, numai locul unu. (…) Ea e genul de persoană care vine cu atitudinea: eu o să câștig, voi sunteți cei mai fraieri’, a încheiat el.

În final, Jean Gavril și Dinu le-au nominalizat pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu pentru a intra alături de ei, la cursa pentru ultima șansă. Însă, fetele nu au primit suficiente voturi.

Cu toate acestea, Andreea a explicat că nu are nimic cu Jean, ba din contră, a fost vorba doar de o neînțelegere. Pentru că au participat amândoi la Dancing on the Ice, cei doi au vorbit și au aflat că vor merge amândoi în aceeași etapă de la America Express. La interviul pentru emisiune, un reporter a întrebat-o pe Andreea dacă se teme de vreun concurent, iar artista pentru că știa doar de Jean că participă sigur, l-a menționat pe el, tocmai pentru că e ambițios și câștigase și Dancing on the Ice. Însă, Bălan a precizat apoi că dacă ar fi știu cine erau toți ceilalți concurenți, nu l-ar mai fi menționat pe Jean pentru că în competiție sunt mulți alți concurenți mai puternici și mai competitivi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete