Bona copiilor Ducilor de Cambridge, un mix între Marry Poppins și James Bond

Bona copiilor Ducilor de Cambridge este aproape la fel de celebră ca stăpânii. Îi ajută în procesul de educație, dar în egală măsură se joacă cu ei și e motivul pentru care, de multe ori, îi vedem pe micuți râzând cu gura până la urechi. 

Puțină lume știe, însă, că dădaca Maria Borrallo s-a format special pentru a deveni bonă, într-o instituție prestigioasă, Colegiul Norland Nanny. Instituția pregătește bone pentru copiii celor mai importante familii din Marea Britanie. Școala durează patru ani (în al patrulea an, cursanții fac practică la o familie). Taxa de studiu este de aproximativ 19.000 de dolari pe an.

Citește și Motivul pentru care membrii Familiei Regale Britanice au izbucnit în râs în celebra fotografie realizată cu prilejul aniversării Prințului Charles

Ce învață bonele la Colegiul Norland Nanny

Una dintre colegele de școală ale Mariei Borrallo a enumerat pentru publicația Mirror câteva dintre regulile care le sunt predate în școală și pe care trebuie să le aplice în famiile în care intră. Aceste reguli sunt, probabil, aplicate și de către Maria în relația cu copiii regali:

  • începând cu orele 19.00, copiii nu mai au voie să iasă din camerele lor;
  • în fiecare zi, micuții descoperă alimente noi, în scopul de a evita capriciile culinare;
  • activități sportive și jocuri doar în aer liber, indiferent dacă plouă sau nu;
  • educația se face prin joc.

Citeste si Cum reușea prințesa Diana să îi facă pe cei doi copii ai săi să râdă în timpul ședințelor foto? Trucul ei dădea rezultate întotdeauna

Bona copiilor Ducilor de Cambridge, specialistă în tehnici de autoapărare și antitero

La acest colegiu, Maria s-a specializat în tehnici ceva mai speciale. A învățat tehnici de autoapărare, antitero, tehnici de… păcălire a paparazzilor, dar și tehnici de conducere defensivă, pentru că are nevoie să ia copiii regali cu mașina din diverse locuri. I-ar putea face cu destul de multă ușurință concurență Agentului 007, am zice.

Pregătirea bonei și încrederea necondiționată pe care Kate și William o au în ea nu au putut-o convinge pe Meghan Markle să apeleze și ea la o dădacă atunci când va naște. Ducesa de Sussex are o cu totul are viziune asupra educației copiilor. Din acest motiv care a apelat la ajutorul mamei sale, Doria Ragland, care se va ocupa de creșterea și educarea viitorului bebeluș regal, conform www.vanityfair.com.

Maria lucrează pentru Familia Regală Britanică din 2014, de pe vremea când Prințul George avea doar 8 luni. Revista People scria despre Maria că poate fi fermă și strictă, dar, în același timp, plăcută și afectuoasă cu cei mici. Bona îi însoțește pe micuți la toate evenimentele importante din familie.

Citește și De ce membrii familiei regale britanice poartă mereu același model de pantofi?

Sursa foto: northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete