Motivul pentru care membrii Familiei Regale Britanice au izbucnit în râs în celebra fotografie realizată cu prilejul aniversării Prințului Charles

Vezi pozele

Fotografia cu membrii Familiei Regale Britanice, realizată la împlinirea celor 70 de ani ai Prințului Charles, a făcut înconjurul lumii. Această fotografie a circulat în spațiul public în două variante. Una dintre variante era un instantaneu înfățișand membrii Familiei Regale într-o poziție relaxată, râzând în hohote. 

Dacă vă întrebați ce anume i-a făcut pe aceștia să râdă, ei, bine, acum s-a aflat. Conform www.harpersbazaar.com, în spatele fotografului oficial al Casei Regale Britanice s-a aflat pe tot parcursul ședinței foto bona copiilor, Maria Borrallo. Rolul ei era acela de a-i face pe copii să zâmbească frumos în poză. Grimasele ei, însă, au fost atât de reușite, încât toată familia a izbucnit în râs.

Cine este Maria Borrallo și care este rolul ei în Familia Regală Britanică

Maria lucrează pentru Familia Regală Britanică din 2014, de pe vremea când Prințul George avea doar 8 luni. Despre Maria, revista People scria că poate fi “fermă și strictă, dar totodată plăcută și afectuoasă cu cei mici“. Bona îi însoțește pe copiii regali la toate evenimentele marcante, cum a fost la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle sau la cea a Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank.

Maria le oferă un real sprijin copiilor, atunci când sunt situații mai delicate. Ea este cea care i-a șters lacrimile micuței Zalie Warren, în vârstă de daoi ani, care a fost copleșită de emoții și de responsabilitatea pe care o avea în calitate de domnișoară de onoare la nunta Ducilor de Sussex. Micuțul Prinț George este foarte atașat de bonă. Fiecare moment petrecut în compania ei devine memorabil. N-a uitat nimeni scena petrecută la una dintre ferestrele Palatului Buckingham, în 2015, cu prilejul ceremoniei Trooping the Colour, când micuțul scotea limba și se strâmba la mulțimea adunată în fața palatului, totul sub privirea complice și amuzată a Mariei.

Citește și 4 reguli pe care prințesa Charlotte trebuie să le respecte cu strictețe. Ce are voie să facă și ce îi este interzis?

Surse foto: contul de Instagram al Familiei Regale Britanice, hepta, northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete