BON JOVI în concert la București: un amestec de amăgire și dezamăgire. Noroc că au cântat fanii!

Bon Jovi la Bucuresti

La 57 de ani Bon Jovi are același farmec cu care a cucerit milioane de fani. Vocea lui însă, n-a ținut cont de farmecul personal și s-a ascuns, obosită, după sute de turnee, concerte, premii, video-clipuri și repetiții epuizante. Aseară a avut loc în Piața Constituției din București ultimul concert din Europa al formației înființate în 1983 de trio-ul Bon Jovi, Tico Torres și David Bryan. 

Al doilea concert al lui Bon Jovi la București a fost la fel de așteptat ca precedentul… doar că toți cei care au plătit biletul au avut parte de o mulțime de surprize. Unele plăcute, altele mai puțin.

Prezența lui Bon Jovi pe scenă a fost suficient pentru ca fanii artistului să-i ierte scăpările de ton și voce din melodii. Ba chiar au cântat în locul lui. Show-ul a fost excelent coordonat de band, iar vizualurile ultraHD de pe cele trei ecrane imense care au flancat scena au fost la superlativ.

În definitiv, pentru asta plătești, nu-i așa? Pentru atmosferă, sound, un nume care a scris istorie în muzică și experiența celor două ore de cântece live. Restul ține de hazard. Bon Jovi la București a părut un artist epuizat la propriu. Deci hazardul n-a ținut cu românii. Vocea nu l-a ajutat, dar a cântat formația, refrenele au fost susținute de public, iar ambientul a fost bifat cu succes de impunătoarea clădire a Parlamentului, la ceas de seară.

Au lipsit glorios hiturile pentru care formația și artistul a primit premii Grammy și American Music Awards: Blaze of Glory, Bed of Roses, Always, In these Arms, pe care evident le cântau mai mult cei prezenți.

Îmi pare rău că nu am fost pe ton… ar fi admis starul internațional când și-a luat la revedere de la un public numeros, amabil și extrem de tolerant cu artiștii care… nu mai pot, dar au putut odată.

Bon Jovi

Citește și:

Confesiunea dramatică a unei cititoare: Oare destinul femeilor este mereu pe muchie?

Cuvintele lui Oprah Winfrey îți dau putere să mergi mai departe

Cât trebuie să mergi pe jos ca să slăbești

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete