Bogdan Ota în concert la Bucureşti!

”Revelaţia” s-a născut dintr-o viziune artistică de excepţie, la baza căreia se găseşte întâlnirea splendidă dintre mai multe arte: muzică, balet modern şi imagine vizuală, prin proiecţie de videoclip.

Spectacolul propune o viziune constructivă asupra conceptului biblic şi asociază Revelaţia/Apocalipsa cu reconcilierea, iertarea, renaşterea, salvarea, un nou început, speranţa şi recompensa divină.

Distrugerea simbolică a vechilor principii ale omenirii face posibilă reconstruirea acesteia pe noi temelii, de justiţie şi echitate, iar Revelaţia reprezintă exact momentul declanşator al unei etape de progres spiritual.

Bogdan Ota va promova la Bucureşti, pe 14 si 15 iunie, albumul ”Day of Wrath”, împreună cu Nordic Sonata Orchestra care îl acompaniază pe artist în concertele sale.

Primul concert din acest turneu a avut loc în februarie în Cluj, pe scena Operei Naţionale şi s-a bucurat de o reacţie copleşitoare din partea publicului.

În luna martie artistul a concertat în Perth, West Australia, la Mandurah Performing Arts Center, iar în luna iulie va reveni pe continentul australian pentru alte două concerte, urmând apoi să plece în SUA, unde fanii îl aşteaptă cu nerăbdare.

Bogdan Ota este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală contemporană şi unul dintre artiştii români cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimii ani.

Absolvent al Universităţii de Arte ”George Enescu” din Iaşi, artistul român a ajuns cunoscut şi apreciat în întreaga lume prin participarea sa la competiţia ”Norway Got Talent”, în 2011, unde a înregistrat un succes fulminant.

Ce spun criticii internaţionali:

”Bogdan Ota este un compozitor de elită. Îndemânarea muzicală cu care se mişcă şi înţelegerea structurii compoziţionale de care dă dovadă sunt cu adevărat o raritate.

Temele cu o puternică încărcătură emoţională stau alături de pasaje liniştite de parcă ar fi modelate din aceeaşi materie. Albumul «Day of Wrath» confirmă faptul că orice discuţie despre un succesor natural al lui John Williams este incompletă fără a lua în considerare numele lui Bogdan Ota” [Wildy Haskell]

”Unii muzicieni compun muzică pop şi rock înainte de a-şi încerca mâna cu soundtrack-urile pentru film. Ota, pe de altă parte, sună predestinat să fie un creator de muzică de film” [Dan MacIntosh]

“Doamne, cum a putut fi la concertul din seara asta! Bogdan Alin Ota e incredibil… e capabil de o aşa conectare încât am fost mută o seară întreagă…. am plâns, am trăit, am oftat între piese – parcă numai atunci respiram şi eu…. wow…” (Maria Bar)

Biletele se găsesc pe www.BogdanOta.com si pe site-urile de bilete: www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro.

Pentru mai multe detalii despre activitatea artistului vizitaţi:

www.BogdanOta.com

www.facebook.com/BogdanOtaOfficial

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri