Bloody Mary

Bloody Mary

Istoria acestui cocktail a inceput in 1920, cand Fernand Petiot, un barman de origine americana de la Harry’s New York Bar din Paris, a amestecat pentru prima data suc de rosii si votca, in parti egale.
Pe atunci nici nu se gandea ca aceasta bautura va ajunge sa fie cunoscuta in intreaga lume si a botezat-o, dupa ce s-a sfatuit cu prietenii, Bloody Mary, in cinstea unui club din Chicago numit Blood Club si a iubitei sale, Mary.
Cativa ani mai tarziu, cand Petiot s-a mutat la New York, a luat cu el si reteta cocktail-ului. Sefii Hotelului St. Regis, unde acesta si-a continuat cariera, au incercat sa schimbe numele bauturii in Red Snapper, dar si-au dat seama ca newyorkezii, oameni sofisticati, nu s-ar fi aratat prea impresionati.
Bautura era putin cam seaca pentru gustul lor, asa ca Petiot s-a gandit sa o "condimenteze" putin. El a adaugat piper negru, sos Worcestershire, lamaie si, pentru cei cu gusturi mai "aprinse", o doza generoasa de sos Tabasco.

Ingrediente:

  • votca si suc de rosii in parti egale
  • suc de lamaie
  • sos Worcestershire

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Cocteiluri alcoolizate