Blogurile culinare româneşti sunt invitate la Festivalul Blogurilor Gustoase

Blogurile culinare româneşti sunt invitate la Festivalul Blogurilor Gustoase

021SSC

Ediţia a V-a a Festivalului Blogurilor Gustoase se va desfăşura pe Gustos.ro între 7 aprilie şi 19 mai 2014. Evenimentul online dedicat exclusiv blogurilor culinare este susţinut în acest an de brandul Dobrogea.

Festivalul Blogurilor Gustoase este o competiţie şi un prilej de celebrare a pasiunii pentru gătit la care sunt invitate să participe blogurile culinare redactate în limba romană. Festivalul este organizat de Gustos.ro, unul dintre cele mai importante portaluri de gastronomie din România, şi este mai mult decât o competiţie, este o ocazie de întâlnire a bloggerilor culinari romani din toate ţările, de afirmare a noilor bloguri culinare, de sărbătorire a prieteniei şi a  pasiunii pentru arta culinară.

Cea de-a cincea ediţie a Festivalului se desfăşoară în perioada 7 aprilie – 19 mai 2014. Există 5 categorii de concurs: Blog specialist în Aperitive, Blog specialist în Supe şi Ciorbe, Blog specialist în Feluri Principale, Blog specialist în Deserturi şi o categorie specială: Blog specialist în Reţete cu făină Dobrogea. La finalul competiţiei, marele câştigător va fi desemnat Blogul culinar al Anului.

300x250Fiecare blogger îşi va spune povestea şi îşi va face blogul vedeta la Festivalul Blogurilor Gustoase. Astfel, va avea şansa să câştige unul dintre electrocasnicele premium care îl vor ajuta la prepararea mâncărurilor gustoase.

Înscrierea în competiţie se realizează până la data de 4 mai 2014 (inclusiv). Între 5 mai şi 19 mai 2014, blogurile înregistrate vor fi votate de către comunitatea Gustos.ro şi vor primi un punctaj special din partea juriului format din reprezentanţi ai Gustos.ro şi Dobrogea.

După această perioadă, între 20 şi 26 mai, vor fi desemnate blogurile câştigătoare la categoriile de concurs şi marele câştigător: Blogul culinar al Anului.

Gustos.ro şi Dobrogea sprijină blogosfera culinară şi încurajează iniţiativele pasionaţilor de gastronomie. În cadrul Festivalului, blogurile înscrise vor defila pe covorul roşu în fiecare zi în faţa celor peste 850.000 de vizitatori unici lunari ai Gustos.ro. Fiecare blog participant va avea o pagină dedicată de promovare a blogului. La finalul perioadei de înscriere, o parte din reţetele înscrise vor fi incluse într-o carte de bucate electronică descarbabila gratuit pentru cititorii Gustos.ro.

Mai multe detalii aici

Parteneri media: Unică.ro, Avantaje.ro, Viva.ro, TVMania.ro, elle.ro, SfatulParintilor.ro, psychologies.ro, Viva.ro, libertatea.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri