Bianca Drăgușanu a mărturisit de ce nu vrea să facă o altă nuntă cu Victor Slav: „Am fost căsătorită într-o altă etapă a vieții mele”

Bianca Drăgușanu și Victor Slav formează un cuplu de mai mulți ani și au trecut prin multe experiențe marcante. S-au căsătorit, apoi au divorțat la doar câteva luni după nuntă, iar acum au împreună o fetiță.

În cadrul unui interviu pentru libertatea.ro, Bianca Drăgușanu a fost întrebată dăcă urmează o altă nuntă cu tatăl copilului ei, însă ea a avut un răspuns surprinzător.

„Ce rost ar mai avea? Am făcut-o o dată și nuntă și botez și divorț. Acum ce fac? Cu repetiție? Eu cred că un act nu leagă neapărat doi oameni. De multe ori îi desparte, ca și în cazul nostru. Eu cred că deja suntem o familie și mai mult decât atât nu am timp să mai fac genul acesta de petreceri. Sunt epuizante organizarea, meniul, locația, florile. E o nebunie. Nu mai bine iau eu copilul, bărbatul și plec într-o vacanță de banii ăstia decât să încep iar să fac un circ așa, să scrie toată lumea, să apară poze, paparazii acolo și dincolo?', a povestit Bianca, pentru libertatea.ro.

Bianca Drăgușanu a mărturisit de ce nu vrea să facă o altă nuntă cu Victor Slav

Blonda a precizat că mai degrabă ar prefera să plece într-o vacanță cu Victor și Sofia decât să cheltuiască banii pentru încă o petrecere de nuntă.

„Mi se pare logic și normal să gândesc așa. Până la urmă eu, la nunta mea, am avut mai multe cheltuieli decât câștiguri. Bine a fost nuntă. Știu că sunt multe femei care fac mai multe nunți și în fiecare an cu alt bărbat, foarte frumos, sunt de acord cu orice, dar eu sunt altfel. Până în momentul de față nu m-am gândit să mă mai mărit o dată și nu m-am mai gândit la altă nuntă. Nu știu ce-mi rezervă viitorul, dar momentan, decât să fac o investiție într-o altă petrecere de nuntă, pe care am mai făcut-o și știu cum e, mai bine plec în vacanță'.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu au timp să conceapă un alt copil

Bianca a mărturisit că nu se gândește să facă un alt copil, pentru că pur și simplu nu are timp pentru a petrece momente romantice cu Victor. Bianca a vorbit puțin și despre motivele care au dus la divorțul dintre ea și Victor în urmă cu câțiva ani.

„Să zicem că eu am fost căsătorită într-o altă etapă a vieții mele. M-am mai maturizat de atunci. Dacă eram destul de matură și destul cu capul pe umeri și în perioada aia, cred că toate lucrurile mergeau așa cum trebuie. Dar ce Dumnezeu unește, omul nu desparte și iată că în cazul meu Dumnezeu și-a spus cuvântul încă o dată. Am un copil cu omul pe care mi l-a dat Dumnezeu, am o familie, Slavă Domnului că suntem bine cu toții și tot cu Dumnezeu înainte', a mai spus povestit prezentatoarea de la „Te vreau lângă mine'.

Bianca Drăgușanu a subliniat și faptul că fiica ei, Sofia, poate să ceară un frățior sau o surioară, însă ea și tatăl ei nu au timp pentru a concepe un alt bebeluș.

„Cred că Sofia o să mai vrea trei Bella (n.r. câinele Biancăi) și doi arici. Eu nu am timp nici să fac copii. Serios acum. Dacă eu îți spun că totul la mine este contracronometru. Eu nici în weekend nu sunt liberă. Am uitat să-ți spun că eu am job-uri și în weekend', a spus amuzată Bianca.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

De ce nu se mai căsătoresc Bianca Drăgușanu și Victor Slav? Prezentatorul a făcut declarații neașteptate despre relația lui

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au certat, în direct! Ea s-a supărat şi l-a dat afară: „Hai, du-te de aici!'

Bianca Drăguşanu, detalii intime din casa ei: „Nu am închis un ochi toată noaptea'. Cum a reacționat Victor

Bianca Drăgușanu nu vrea să respecte tradițiile creștine la botezul fiicei sale! Ce interdicții i-a pus preotului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete