Copiii Cristinei Spătar, dezvăluiri incredibile despre mama lor. Care este cea mai mare obsesie a vedetei?

Sinceritatea copiilor îi poate pune de multe ori pe părinți în dificultate și asta pentru că cei mici pot face publice lucruri pe care adulții ar fi preferat să le țină secrete. Copiii Cristinei Spătar, Aida și Albert, au făcut dezvăluiri incredibile despre mama lor, din intimitatea familiei.

Orice persoană are tabieturi și obiceiuri care pot strâni amuzamentul celor din jur, iar Cristina Spătar nu face excepție. Cântăreața și cei doi copii a fost invitați în emisiunea “Aici eu sunt vedeta”, prilej cu care Aida și Albert au făcut publice lucruri pe care doar apropiații le știu despre Cristina Spătar.

Care este cea mai mare obsesie a Cristinei Spătar?

După două sarcini, Cristina Spătar are o siluetă subțire, dar acest lucru nu o împedică să fie în continuare preocupată de felul în care arată. Astfel, cei doi copii ai vedetei au dezvăluit că aceasta este obsedată de greutatea ei și că se cântărește foarte des.

De fiecare dată când urcă pe scenă sau apare în public, Cristina Spătar alege ținute care să îi evidențieze silueta și nu renunță la acest obicei nici în confortul propriului cămin, Aida și Albert dezvăluind că mama lor obișnuiește să umble prin casă foarte sumar îmbrăcată.

Un alt lucru pe care puțini îl știu despre vedetă este că aceasta își vinde ceasul de aur atunci când se află într-un impas financiar, dar și că nu se pricepe deloc când vine vorba de călcatul rufelor.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Cristina Spătar.

Foto: facebook

Citește și:

Fosta primă doamnă a Americii, Barbara Bush, a murit la vârsta de 92 de ani

Cum a reușit Claudia Pătrășcanu să învingă depresia postnatală?

Dramele care i-au marcat viața Ionelei Prodan. Cântăreața a purtat o mare durere în suflet

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete