Barbra Streisand și-a clonat cățelușa. Poți s-o condamni?!?

Barbra Streisand

Și pentru vedete dar și pentru oamenii obișnuiți, animalul de companie este un membru cât se poate de important al familiei. Și, ca în cazul oricărui membru al familiei, decesul reprezintă o traumă emoțională foarte puternică. Pe care unii nici măcar nu îl pot accepta ca pe un firesc al vieții. Este și cazul Barbrei Streisand care, în urmă cu aproape doi ani, a decis să-și cloneze prietena necuvântătoare, pe Samantha.

Cățelușa Barbrei, un exemplar rar de Coton de Tulear, se apropia în mod clar de sfârșitul șederii alături de celebra ei stăpână. Când vedeta a realizat că nu va putea suporta pierderea Samanthei, a luat rapid decizia de a o clona. Și nu în unul, ci în două exemplare. Astfel, Samanthei i-au fost recoltate probe ADN din gură și stomac înainte de a se stinge. Cele două clone se numesc Miss Violet şi Miss Scarlett, ele fiind cele care azi îi alină starului dorul de cățelușa preferată.

Barbra Streisand nu este singura persoană care și-a clonat animalul de companie. Și nici prima. Primii au fost britanicii Laura Jacques și Richard Remde care, în 2015, au plătit 67.000 de lire sterline pentru a-l clona de Dylan, boxerul lor adorat care a murit din cauza unei tumori pe creier. Locul lui a fost luat de două copii ale sale, Chance și Shadow. De altfel, proprietarii au spus că cele două clone nu și le-au dorit pentru a-l înlocui pe Dylan ci pentru a le aminti de el.

În anul următor, și designerul de modă Diane Von Furstenberg a plătit 100.000 de dolari pentru a-l clona pe Shannon, un Jack Russell Terrier.

Clonarea animalelor de companie este acum o afacere de succes pentru laboratorul de biotehnologie din Seul, Coreea de Sud. Contra unor sume considerabile, dintr-o probă de țesut recoltată în timpul vieții sau imediat după decesul patrupedului, oricine poate avea din nou în casă o copie (sau două!) a originalului. Clonele ajung la proprietari după împlinirea vârstei de șapte luni, perioadă în care sunt ținute în carantină. Însă, până la întâlnire, proprietarii primesc regulat fotografii, video și informații cu privire la evoluția și dezvoltarea cățelușilor obținuti în laborator.

Foto: Facebook

Citește și:

EXCLUSIV AVANTAJE Olimpia Melinte, actrița principală din serialul Vlad': Nu-mi petrec timpul pe la evenimente. E așa de prețios încât nu vreau să fac lucruri care nu mă reprezintă'

Delia ocolește taxiurile și… meltenii

EXCLUSIV AVANTAJE Carmen Ciocârlan, pacientă cu scleroză multiplă: Nici nu mai știu cum este să nu mă doară nimic'

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete