Delia ocolește taxiurile și… meltenii

Delia Matache este unul dintre cei mai bine cotați artiști din România. Show-urile ei sunt cu adevărat grandioase, dar și costurile pe care le implică producerea lor sunt pe măsură. Însă dacă îndrăgita interpretă nu se uită la bani când e vorba de punerile în scenă, cu tot ce implică acestea, de la ținutele extravagante la lumini, efecte și dansatori, când vine vorba despre cheltuielile din vacanțe, Delia este „zgârcită'.

Delia ea a mărturistit unui jurnalist că atunci când merge în vacanțe în Europa, nu apelează niciodată la serviciile de taxi, indiferent că este vorba de Londra sau Paris. De fapt, motivul nu îl reprezintă nici pe departe banii ci dorința de a vizita orașele „la pas', de a se bucura pe deplin de tot ce au acestea de oferit, ca un autentic turist.

Recordul celui mai lung traseu parcurs până acum a însemnat nu mai puțin de 27 de kilometri de mers pe jos într-o singură zi! Deliei îi mai plac la nebunie drumețiile pe munte. Artista s-a declarat nerăbdătoare să pornească într-o astfel de drumeție, singurul motiv care o împiedică – în afară de turneul național în desfășurare – fiind zăpada care încă mai persistă în munți și care pare-se că nu este deloc pe placul artistei.

Delia ocolește taxiurile și… meltenii

Apropo de turneu, deși Delia are o mulțime de fani și este foarte îndrăgită, un comentariu făcut de aceasta la testimonialele din timpul emisiunii iUmor – din juriul căruia face parte -, i-a supărat foarte tare pe botoșăneni cu puțin timp înainte ca artista să aibă spectacol „acasă' la ei. „E frumos cum vorbești de cei din Botoșani??? Ai căzut tare în ochii multor persoane cu bun simț care te apreciau și abia așteptau să te vadă în Botoșani', i-a scris o fană Deliei pe pagina oficială.

Artista ar fi comentat la testimonial vizavi de nemulțumirea unui concurent că prestația i-a fost întreruptă de Cheloo, făcându-i indirect pe botoșăneni și vasluieni „melteni'. Aceeași fană și-a exprimat speranța, tot într-un comentariu postat pe pagina Deliei, „ să-i strige cineva să plece, că încă nu suntem meltenii care crede ea'.

Foto: Hepta

Citește

Olivia STotul despre dieta Corneliei Rednic

Totul despre dieta Corneliei Rednic

Cât s-a îngrășat Diana Dumitrescu în 3 luni de sarcină

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete