Bănică și Vizante ne arată cum știu bărbații de 40 de ani să se bucure de viață

Liber ca pasarea cerului (4)

Bănică și Vizante vor juca într-un savuros serial de comedie Liber ca pasărea cerului' care va începe, în curând, la Antena 1.

Marius Florea Vizante îl va interpreta pe Ducu, prietenul din copilărie al lui Orlando (Ștefan Bănică), pe care-l întâlnește după 20 de ani. Însă fericita lor reîntâlnire vine într-un moment de încercări pentru amândoi. Și unul, și altul traversează o criză, căci au ajuns la 40 de ani și nu știu exact încotro s-o apuce.

Ducu, personajul pe care îl interpretează Marius Florea Vizante, e un timid ușor aiurit, meteorolog de profesie, care nu și-a permis niciodată o mare  libertate. Viața reprezintă pentru el un lung șir de constrângeri asumate. S-a căsătorit devreme, s-a angajat imediat ce a terminat școala și este tatăl a doi copii. În momentul în care îl reîntâlnește pe prietenul său, Orlando – boemul și șmecherașul care găsește întotdeauna modalități de a supraviețui -, tocmai își pierduse casa pentru că nu a plătit ratele la timp și serviciul, iar soția îl anunțase că vrea să divorțeze.

Este o comedie de situații despre doi bărbați cu caractere diametral opuse care constată că sunt încă  liberi' să se comporte la 40 de ani ca niște adolescenți și să se bucure de viață.

Foto: PR

Citește și:

Ileana Stana Ionescu: Aș face orice să fiți și voi fericiți!'

Ce concurenți au fost eliminați din Asia Express? Șerban Copoț: Cum ar fi fost Asia Express fără ei?'

Anca Serea a strălucit la Premiile Gopo 2019. Rochia roșie i-a pus în evidență silueta impecabilă

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete