Ileana Stana Ionescu: “Aș face orice să fiți și voi fericiți!”

Ileana Stana Ionescu - premiul gopo pentru intreaga activitate

Ileana Stana Ionescu - premiul gopo pentru intreaga activitate

În toamna anului trecut, Ileana Stana Ionescu s-a retras de pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, după 60 de ani de activitate. Ileana Stana Ionescu: “Aș face orice să fiți și voi fericiți!”.

De-a lungul carierei, “Doamna comediei românești” a adunat sute de roluri în film, teatru și televiziune.

În vârstă de 82 de ani, leana Stana Ionescu a decis că este momentul să-și încheie cariera: “Ce să fac, e structura mea, probabil că sunt înzestrată de Creator cu multă forţă. Şi sper să mai am câţiva ani ca să pot să mă comport aproape la fel. N-am niciun secret, este natura mea destul de robustă şi iubesc aşa de mult teatrul încât nu am niciun fel de strângere de inimă când începe spectacolul. Asta îmi doresc cel mai mult, să fiu sănătoasă, să fiu alături de soţul meu, cu care m-am înţeles toată viaţa foarte bine şi doresc să ne bucurăm împreună şi să trăim tot aşa de fericiţi ca până acum”,  declara Ileana Stana Ionescu pentru Libertatea.

Aseară, Actrița Ileana Stana Ionescu a fost omagiată cu Premiul pentru Întreaga Carieră în cadrul celei de-a 13-a ediții a Galei Premiilor Gopo.

Ileana Stana Ionescu: “Aș face orice să fiți și voi fericiți!”

Vizibil emoționată, marea doamnă a teatrului românesc a ținut un discurs emoționant care a smuls ropote de aplauze:

“Mulțumesc din toată inima celor care s-au gândit să-mi dea premiul! Le mulțumesc din toată inima celor care au visat să mă vadă în prezența lui! Acum sunt puțin umilită, dar mă rog, poate îmi revin… Vorbeam cu tinerii mei colegi că e foarte greu să accept premiul ăsta după o viață întreagă de premiu… pentru că eu am fost un copil premiant, din clasa a I-a primară am avut premiu și am primit premii, premii, premii…
Dar uite că acest premiu valorează mai mult decât tot ce am avut o viață întreagă și vă mulțumesc din toată inima! N-am cuvinte să exprim exact ce simt! Sunt atât de mândră și atât de copleșită de această premiere încât aș face orice să fiți și voi fericiți, să simțiți măcar un pic din bucuria mea! Vă mulțumesc din toată inima!”, a mărturisit îndrăgita actrița pe scena Teatrului Național din București.

 

Iulia Sandu

Foto: facebook/premiile Gopo

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete