Anca Serea a strălucit la Premiile Gopo 2019. Rochia roșie i-a pus în evidență silueta impecabilă

Anca Serea și Adrian Sînă au fost prezenți la cea de-a 13-a gală a Premiilor Gopo și imediat cum au pășit pe covorul roșu au atras toate privirile. Anca Serea a strălucit la Premiile Gopo 2019, iar rochia roșie pe care a ales să o poarte i-a pus în evidență silueta impecabilă.

Gala Premiilor Gopo 2019 a reunit nume mari ale teatrului și cinematografiei românești, dar și cântăreți și artiști apreciați pentru performanțele lor artistice. La evenimentul care a avut la Teatrul Național București au fost prezenți și Anca Serea și Adrian Sînă și la fel cum i-au obișnuit pe cei care îi urmăresc, cei doi nu s-au ferit să își arate dragostea în public. S-au ținut de mână și au pozat pe covorul roșu, dar toate privirile au fost ațintite asupra Ancăi Serea.

Anca Serea a strălucit la Premiile Gopo 2019

Anca Serea a strălucit la gala Premiilor Gopo 2019. Vedeta a purtat o rochie roșie, cu o croială care i-a pus silueta în valoare, lăsându-i umerii la vedere. Anca Serea a asortat rochia lungă cu un colier cu pietre prețioase pe care l-a purtat la baza gâtului și o pereche de cercei lungi. Dacă în cadrul altor evenimente vedeta alege să își lase părul desprins sau preferă buclele lejere, pentru evenimentul de aseară, Anca Serea a optat pentru un coc simplu. În ceea ce privește machiajul, vedeta a ales să scoată în evidență zona buzelor, purtând un ruj roșu, în timp ce machiajul ochilor a fost unul discret.

Dacă Anca Serea a strălucit, nici soțul acesteia, Adrian Sînă, nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a purtat un costum negru cu detalii albe și un papion alb.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum s-au îmbrăcat Anca Serea și Adrian Sînă la Premiile Gopo 2019.

Foto: facebook

Citește și:

Reacții dure după Gala Premiilor Gopo 2019. Aurelian Temișan: Să asculți un burtos în maiou alb cântând manele e total…'

De ce merge Monica Anghel la solar? Vedeta a explicat ce se ascunde în spatele bronzului cu care se mândrește în fiecare fotografie

Cum a reacționat fiica cea mare a Andreei Bălan când a cunoscut-o pe micuța Clara

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete