Ce concurenți au fost eliminați din Asia Express? Șerban Copoț: “Cum ar fi fost Asia Express fără ei?”

Trei cupluri de vedete s-au luptat marți pentru a rămâne în emisiunea Asia Express- Drumul Elefantului. După ce luni concurenții au luptat în echipe reconfigurate, iar CRBL și Oase au câștigat cea de-a doua imunitate, toate vedetele au dormit la hotel și au avut parte de o cină copioasă, lucruri care să îi pregătească pe concurenți pentru probele dificile de marți.

Cele două echipe care au intrat în cursa pentru ultima șansă au fost Morodan și Teleșpan, alături de Jojo și Paul Ipate. După votul majoritar, Bogdan Boantă și Cocuța au plecat și ei în cursă, mărturisind că se gândesc la eliminare, având în vedere că luptă alături de două echipe foarte puternice, iar lucrurile se pot schimba de la o clipă la alta, existând riscul să ajungă ultimii.

Ce concurenți au fost eliminați din Asia Express?

În cursa pentru ultima șansă, cele trei echipe au fost nevoite să îndeplinească 3 misiuni care le-au testat răbdare. În prima probă, concurenții au primit sarcina de a aranja peste trei metri de material într-un turban, asemănător cu cel al oamenilor din cultura Sikh.

Cea de-a doua misiune a serii s-a desfășurat într-o autogară foarte agolmerată. Concurenții au avut la dispoziție 30 de minute pentru a găsi un autobuz cu logo-ul Asia Express și pentru a convinge 15  tipologii de oameni cu elemente caracteristice diferite să urce alături de ei într-o călătorie, fără a le da prea multe explicații. Misiunea a fost cu atât mai dificilă cu cât oamenii nu înțelegeau limba, iar concurenții erau presați de timp. După 30 de minute, autobuzul urma să plece către destinație, iar concurenții au fost nevoiți să îi convingă pe oameni să rămână în autocar și asta pentru că fiecare persoană care părăsea mijlocul de transport însemna o penalizare.

Ultima misiune a fost și cea mai dificilă. Având în vedere că orașul Bangalore este recunoscut pentru rețelele complexe de angajați care lucrează în call center, concurenții au intrat în pielea celor care lucrează în acest domeniu, au răspuns la telefoane, încercând să ofere informațiile corecte și să răspundă la cele mai diverse întrebări.

“Dacă există iadul, este într-un call center! Nu mai puteam, sunau telefoanele continuu!”, a spus Ana Morodan.

“Eu dacă eram în locul ei aș fi distrus acest call center”, a completat Teleșpan.

După ce au îndeplinit toate cele 3 misiuni, concurenții au pornit în cursa spre ultimul punct de întâlnire. Ultima echipă ajunsă la Gina Pistol a fost cea compusă din Morodan și Teleșpan, iar soarta lor a fost decisă de elefantul din cutia securizată. Pentru că elefantul a fost roșu, cei doi au părăsit Asia Express și s-au despărțit cu greu de colegii lor.

“Asia Express este mult mai mult decât un show TV, este o experiență personală. Am avut foarte multe de câștigat în urma acestei emisiuni. Prezența mea și a lui Morodan aici a fost o dovadă clară, palpabilă, că sunt un om norocos”, a spus Teleșpan.

“Acest show a însemnat mai mult o călătorie cu noi înșine decât un premiu. Realmente este o luptă foarte grea cu limitele tale și realmente totul este pe bune. Am învățat lecții frumoase și prețioase. Pentru noi doi aceste lucruri sunt mult mai importante ca orice premiu în bani. Suntem foarte norocoși că ne-am născut în România!”, a spus Ana Morodan înainte să plece.

Plecarea celor doi i-a întristat pe ceilalți concurenți, Șerban Copoț fiind de părere că Asia Express nu ar fi fost cu siguranță la fel fără Teleșpan și Morodan.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: pr

Citește și:

Anca Serea a strălucit la Premiile Gopo 2019. Rochia roșie i-a pus în evidență silueta impecabilă

Reacții dure după Gala Premiilor Gopo 2019. Aurelian Temișan: Să asculți un burtos în maiou alb cântând manele e total…'

De ce merge Monica Anghel la solar? Vedeta a explicat ce se ascunde în spatele bronzului cu care se mândrește în fiecare fotografie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete