Avon si Orange lanseaza MyAvon Mobile

Apetitul pentru vorba al domnisoarelor si doamnelor este binecunoscut. Cu totii stim ca, pentru ele, aproape orice poate deveni un subiect de conversatie, iar discutiile la telefon pot dura foarte mult. In acelasi timp, comunitatea Avon, numarand peste 100.000 de Reprezentanti, este formata intr-o majoritate covarsitoare din femei.

Firesc, Avon Romania a facut aceste calcule simple si a decis sa le puna la dispozitie tuturor Reprezentantelor sale acest serviciu de telefonie mobila. Rolul sau este de-a contura si mai bine comunitatea Avon, sprijinindu-si Reprezentantele nu doar in actiunile legate de activitatea in Avon, ci si in relatiile cu familia si prietenii.

Dezvoltat in colaborare cu Orange Romania, MyAvon Mobile este in linie cu conceptul produselor Avon. La fel cum acestea nu se gasesc in magazinele obisnuite, nici MyAvon Mobile nu poate fi intalnit la dealer-ii GSM, ci se obtine doar in cadrul comunitatii Avon.

"De-a lungul timpului, AVON Romania a cautat sa-si incante clientele cu o serie de produse surprinzatoare, revolutionare, unele chiar fara legatura directa cu domeniul cosmetic. Un exemplu ar fi primul card bancar parfumat, realizat anul trecut in colaborare cu GarantiBank. Acum, prin MyAvon Mobile, facem inca un pas mare pe acest teritoriu al inovatiei.

Mai mult, le aducem doamnelor si domnisoarelor un serviciu cu o serie de facilitati special create. Stim ca pentru ele e importanta nu doar comunicarea pentru a recomanda produsele din brosura, ci si prezenta intr-o comunitate de oameni cu care se aseamana prin gusturi, interese, pasiuni. MyAvon Mobile aduce si mai multa viata in aceasta comunitate, este un mijloc de a-i oferi un plus de efervescenta si, de ce nu, chiar de a o mari si dezvolta." spune Razvan Diratian, Commercial Director AVON Romania & Moldova.

MyAvon Mobile este un serviciu complet, oferindu-le utilizatoarelor tot ceea ce ele asteapta de la un produs telecom: abonamente, cartele preplatite si internet. Oferta amanuntita poate fi gasita pe myavonmobile.ro – un site deschis tuturor, indiferent ca sunt sau nu Reprezentanti AVON.

Acolo, Vera si Claudia, doua dintre cele mai vorbarete prietene din comunitate, detaliaza, exemplifica, intreaba, raspund, compara, dar se si distreaza in noua lume in care au intrat odata cu lansarea primului serviciu de telefonie mobila pentru femei.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri