Avon lanseaza concursul de talente muzicale „Avon Voices”

Fergie, Diane Warren, Natasha Bedingfield

Aceasta noua miscare globala muzicala se adreseaza femeilor si barbatilor din peste 60 de tari. Acestia sunt invitati sa se inscrie pe site-ul www.avonvoices.com pentru sectiunile de interpretare si compozitie muzicala.

Juriul este format din vedete de talie internationala: Fergie, castigatoare a 6 premii Grammy, Diane Warren, una dintre cele mai cunoscute compozitoare din America, Natasha Bedingfield, cantareata si compozitoare nominalizata la Grammy.

Proiectul se va desfasura pe durata intregului an 2011 si va include calatorii de vis pentru 200 de castigatori selectati in prima etapa a concursului; ei se vor bucura de coaching profesional si ghidare in cariera de vedeta din partea specialistilor din domeniul muzical. Scopul proiectului este de a aduce in lumina reflectoarelor doua interprete extrem de talentate, una din businessul Avon si cealalalta din afara, care vor avea sansa sa inregistreze un album cu o casa de discuri internationala.

„De 125 de ani, Avon le-a oferit femeilor posibilitatea de a se face auzite in comunitatea lor si sa isi indeplineasca visele. Suntem incantati de aceasta cautare globala de talente care le va permite femeilor sa isi cante povestea si sa isi faca vocea auzita. Avon Voices va sarbatori mostenirea acestei companii dar va marca si un nou pas spre viitorul ei”, a declarat Andrea Jung, CEO Avon.

Programul Avon Voices functioneaza pe 3 mari directii:
1.Canta: femeile sunt invitate sa isi aleaga o melodie din lista pusa la dispozitie pe avonvoices.com si sa incarce pe site un videoclip cu ele interpretand melodia a capella.
2.Compune: Poate participa la aceasta sectiune oricine, indiferent de sex. Aici se vor uploada melodii originale care sa emane optimism, dragoste de viata si de frumos. Melodia poate fi intrepretata de compozitor sau de o cunostinta.
3.Voteaza: Prin inregistrare pe site, oricine isi poate vota favoritii si sustine tara participanta in proiect.

Proiectul Avon Voices are si o componenta de responsabilitate sociala: o parte din melodii se vor putea descarca in schimbul unei sume de bani care va fi apoi directionata catre Fundatia Avon, in scopul eradicarii violentei domestice.

Puteti urmari desfasurarea proiectului live pe:
www.avonvoices.com
www.facebook.com/avonvoices
www.twitter.com/avonvoices

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri