AVON a sarbatorit cele „125 de femei pentru schimbare”

AVON a sarbatorit cele „125 de femei pentru schimbare”

Gala AVON
AVON a ales sa sarbatoreasca cei 125 de ani de la infiintare, prin ceea ce compania face inca de la inceputurile sale: oferind femeilor din intreaga lume putere si incredere in ele insele si ajutandu-le sa castige respectul si admiratia tuturor. AVON a adus in lumina reflectoarelor  „125 de femei pentru schimbare”, in cadrul unei Gale de Premiere in care perseverenta, curajul si pasiunea au fost apreciate asa cum merita!

Timp de 3 luni (aprilie-iunie), publicul a putut propune pe site-ul www.avon125.ro femei deosebite, din domenii diverse, care reusesc, prin actiunile lor, sa aduca o schimbare pozitiva in vietile celor din jur. In cele 2 luni care au urmat (Iulie-August), oamenii au ales povestile favorite, votand pe site-ul campaniei doamnele care le-au adus zambetul si inspiratia. Fie ca a fost vorba de antreprenoare de succes, doamne dedicate cauzelor sociale, medici, scriitoare sau orice alta poveste de impact, acestea au fost aplaudate in cadrul Galei AVON, organizate la Muzeul de Istorie al Romaniei.

„Sarbatorim 125 de ani de la infiintarea companiei AVON – o cifra cu atat mai importanta daca privim in urma rezultatele extraordinare adunate in toti acesti ani. De 125 de ani, AVON lupta alaturi de femeile din intreaga lume pentru visele lor si face totul pentru ca acestea sa se simta deosebite si apreciate de cei din jur.

Gala AVON

Am ales sa sarbatorim cei 125 de AVON printr-o campanie care se potriveste ca o manusa cu valorile noastre si ne bucuram ca am putut spune tuturor povestile acestor 125 de femei minunate, datorita carora lumea devine tot mai buna, cu fiecare zi. AVON va ramane in continuare un sustinator al femeilor si va fi primul care le va aplauda reusitele, dar si cel care le va proteja, prin intermediul initiativelor noastre de responsabilitate sociala” a declarat Razvan Diratian, director general AVON Cosmetics Romania si Moldova.

Andreea Raicu Andreea Marin Malvina Cervenschi

Campania a fost sprijinita de TVR, o serie de personalitati ale televiziunii publice alaturandu-se initiativei: Marina Almasan, Andreea Raicu, Ramona Avramescu, Malvina Cervenschi, Livia Dila, Raluca Moianu, Irina Pacurariu si Iuliana Tudor. O serie de alte persoane publice sustin proiectul, printre acestea numarandu-se Daniela Nane si Alice Nastase.

AVON este lider in vanzari directe pe piata mondiala a produselor de infrumusetare si, potrivit studiilor, 8 din 10 femei din lume au cumparat cel putin un produs AVON.

###
Despre AVON Cosmetics Romania
AVON Cosmetics Romania este cea mai mare companie de produse cosmetice in sistemul de vanzari directe si lider pe piata cosmeticelor din Romania.
Printre proiectele inovatoare ale AVON Cosmetics Romania se numara: primul card de credit parfumat, primul serviciu de telefonie mobila pentru femei, in colaborare cu Orange, comunitatea online AVON Connects blogul de companie premiat cu locul I la Roblogfest 2010, Cartea Dragostei AVON de Alice Nastase, Compania este preocupata nu numai sa aduca femeilor frumusete si oportunitati de cariera, dar si sa le imbunateasca viata, promovand respectul pe care societatea il datoreaza rolului lor in dezvoltarea sociala si militand continuu pentru sanatatea si standardul lor de viata.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri