Avanpremiere, noul punct de reper al modei romanesti

Avanpremiere, Fashion and Life-style Fest

Prima editie a festivalului se va desfasura intre 16 si 18 noiembrie, in doua dintre cele mai avangardiste si emblematice locatii din Bucuresti, The ARK si Muzeul National de Arta Contemporana, si va cuprinde expozitii de fotografie, instalatii, video, workshopuri si prezentari de moda.

Lumea modei romanesti avea nevoie de un eveniment amplu care sa o aduca in simfonia celorlalte arte, alaturi de integrarea ei fireasca in life-style-ul modern – un astfel de eveniment complex este AVANPREMIERE – Fashion and Life-style Fest.

Sistemul international al modei implica deasemenea un calendar complex si stabil de evenimente in care sa se prezinte, intr-un cadru profesional, colectiile pentru sezoanele de moda, la fiecare 6 luni, cu un avans de 6 luni – la jumatatea lui Aprilie si Noiembrie, la noi.

Bucurestiul are un mediu cultural si academic remarcabil, care inlesneste inradacinarea pe lunga durata a unui eveniment de anvergura si complexitatea multi-arte ale AVANPREMIERE – Fashion and Life-style Fest.

In acelasi timp AVANPREMIERE – Fashion and Life-style Fest este un festival national cu preocupari europene – prin anvergura, participanti, arie de abordare a temelor si domeniile de larg interes si de maxima modernitate / actualitate.

AVANPREMIERE – Fashion and Life-style Fest va prezenta publicului spectator si publicului telespectator, un amestec interesant de dialoguri intre arte, intre moda si lifestyle-ul sec XXI pe durata a 3 zile.
Primele zile ale AVANPREMIERE, 16 si 17 Noiembrie 2010 or sa fie gazduite de The ARK – Bursa de entertainment si cultura a Bucurestiului. Manifestarile fiecarei zile incep la ora 17.

Evenimentul cuprinde: expozitii de fotografie – de moda si life-style; arhitectura – Bienala de la Venetia 2010; instalatii; lansari de carte: „Sa intelegem Moda' si workshop-uri despre: „Evolutia modei in sec XXI' si „Lifestyle-ul noului secol si internetul'.

Se creeaza astfel cadrul autentic si profund de realizare a unei interactiuni complexe intre moda si artele complementare – dialog esential al spiritualitatii umane de sec XXI.

Gala AVANPREMIERE – pe 18 noiembrie – inchide cele 3 zile de festival, constituindu-se intr-o seara dedicata exclusiv modei. In cadrul Galei vor fi prezentate in premiera, cele mai noi colectii pentru primavara – vara 2011.

In cadrul Galei sunt invitati 10 dintre designerii de virf sau dintre noile nume de mare viitor din moda romaneasca; cu viziuni puternice, creative, distincte si autentice.

Evenimentul isi doreste sa fie astfel un reper pentru promovarea creatorilor consacrati, dar si a tinerilor designeri, sprijinirea si revelarea acestora fiind o preocupare constanta a proiectelor noastre. Rezultatul este o expresie a felului in care moda romaneasca se exprima plenar pentru sezonul viitor, in contextul atit de special al lui 2010.

In cadrul Galei AVANPREMIERE – ce va finaliza festivalul, au fost invitate deasemenea 2 artiste specializate pe video reunite sub brandul KOTKI. Artistele: Mihaela Kavdaska si Dilmana Yordanova, sunt de origine bulgara formate insa la scoala artistica romaneasca, reprezentind cultura video europeana.

Gala AVANPREMIERE va avea loc pe 18 noiembrie la Muzeul National de Arta Contemporana, etaj 1, ora 20.

Gala va fi urmata de un Fashion Party la The ARK – celalalt partener „strategic' al AVANPREMIERE.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri