Luna Curateniei in Gradinite

Copii, gradinita

Astfel, in luna noiembrie, se da startul campaniei numite „Luna Curateniei in Gradinite', un proiect dedicat prevenirii riscului de imbolnavire a copiilor, prin asigurarea unei curatenii si dezinfectari eficiente. In plus, aceasta actiune are rolul de informare si educare a copiilor si parintilor acestora in privinta importantei curateniei si dezinfectarii in locuinte si a selectarii produselor de menaj folosite in gospodarie.

In proiectul Luna Curateniei in Gradinite sunt implicate 7 gradinite particulare din Bucuresti: Rainbow Kids, Kinder Club, Cuibusorul Zanelor, Micii Magicieni, Arlechino, Happy Kids si Chitzi-bush, care vor primi din partea Igienol produsele de curatenie necesare pentru intreaga luna noiembrie. In plus, in fiecare dintre aceste gradinite va fi organizata cate o intalnire cu copiii si parintii acestora. In cadrul acestor reuniuni cei mici vor afla de la un doctor pediatru despre importanta curateniei pentru sanatate, iar cei mari vor primi idei pentru o curatenie eficienta si sanatoasa. In total, peste 150 de copii vor participa la acest program si vor beneficia de curatenia si sfaturile Igienol.

„Odata cu instalarea sezonului rece isi fac simtita prezenta si bolile de sezon, precum raceala, gripa sau alte afectiuni respiratorii care afecteaza cu precadere copiii din cauza imunitatii lor scazute. Prezenta lor in comunitati poate duce la intensificarea simptomelor sau contactarea altor boli de la ceilalti copii cu care vin in contact. Este deci foarte important ca spatiile in care traiesc si se joaca copiii sa fie foarte bine curatate si dezinfectate. In plus, atat parintii cat si copiii trebuie sa fie foarte bine informati si educati cu privire la importanta curateniei pentru sanatate. Luna Curateniei in Gradinite este un proiect foarte util si placut in acelasi timp, care va fi de mare ajutor pentru prevenirea bolilor celor mici', declara doctorul pediatru Ana Culcer, Seful Sectiei de Neonatologie a Spitalului Municipal Bucuresti.

Proiectul Luna Curateniei in Gradinite face parte dintr-o campanie ampla initiata acum 6 luni de Igienol, dezinfectantul universal fara clor pentru locuinte. Pana in prezent, demersul a cuprins o sectiune de informare despre importanta dezinfectarii si actiunea nociva a produselor pe baza de hipoclorit de sodiu (clor') asupra sanatatii copiilor, precum si evenimentul „Marsul Bebelusilor' desfasurat in luna septembrie. Campania Igienol va continua pana la sfarsitul acestui an.

Proiectul este sustinut de Dr. Ana Culcer, Seful Sectiei de Neonatologie a Spitalului Municipal Bcuresti si organizatioa Non Guvernamentala Secretul Evolutiei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri