Au învățat vedetele lucruri nefolositoare?


Se spune că orice lucru pe care îl învățăm are rolul său și chiar dacă nu putem vedea imediat care sunt beneficiile anumitor informații pe care creierul le stochează, în timp, acestea se pot dovedi utile. 

Preocupate să rețină tot felul de detalii și intrând în contact cu o mulțime de persoane, am fost curioși să aflăm dacă există lucruri pe care vedetele le-au învățat și care, în timp, s-au dovedit complet nefolositoare.

Au învățat vedetele lucruri nefolositoare?

Lili Sandu ne-a mărturisit că viața a pus-o în situația de a învăța și a experimenta sentimente mai puțin plăcute: răutatea și invidia. Dacă într-un anumit moment aceste sentimente și-au făcut loc în sufletul ei, privind în urmă, vedeta le consideră acum ca fiind niște lucruri nefolositoare.

“Răutatea și invidia. Într-o etapă a vieții am simțit toate aceste lucruri. Nedreptatea pe care o simțeam, dar de ce și eu nu, dar cred că asta ne face să ne pierdem din energie și din creația pe care o avem noi. Trebuie să ne ocupăm, psihologic vorbind, cu lucruri frumoase și să vedem cum putem să evoluăm cât mai mult, decât să ne gândim, dar de ce ea are și eu nu am sau cum aș putea să am ce are ea.”, a spus Lili Sandu.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea dacă au învățat sau nu vedetele lucruri nefolositoare de-a lungul timpului.

Foto: Dumitru Angelescu și Vlad Chirea

Citește și:

Mama lui Kate Middleton, un patron mai mult decât autoritar. Le face viața un infern angajaților

Prințesa Diana ar fi putut să supraviețuiască – Detaliul care a omorât-o

Ce spune Lili Sandu despre participarea lui Silviu Țolu la Ferma: Îl văd ușor stânjenit de…'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete