Ce spune Lili Sandu despre participarea lui Silviu Țolu la Ferma: “Îl văd ușor stânjenit de…”


După ce Lili Sandu a participat la Exatlon și a fost nevoită să stea departe de iubitul ei, Silviu Țolu, acum a venit rândul acestuia să fie concurent într-o astfel de emisiune. Deși nu pot comunica unul cu celalalt și asta pentru că regulamentul de la Ferma nu permite acest lucru, iar distanța este greu de suportat, Lili Sandu mărturisește că l-a încurajat pe iubitul ei să accepte această provocare, sfătuindu-l să se bucure din plin de experiența pe care o va trăi.

Situațiile din interiorul fermei au stârnit de multe ori reacții aprinse, de la începutul emisiunii și până în prezent existând mai multe conflicte în cadrul emisiunii. Cu toate acestea, Silviu Țolu s-a ținut departe de certuri și văzându-l la tv, Lili Sandu a observat încă din prima clipă prin ce stări trece iubitul ei.

Ce spune Lili Sandu despre participarea lui Silviu Țolu la Ferma?

Pentru că în patru ani a ajuns să îl cunoască foarte bine, Lili Sandu recunoaște că emisiunea nu este tocmai genul iubitului ei, însă consideră că lucrurile pe care le-a învățat în Fermă îi vor fi de mare ajutor atunci când se va întoarce acasă.

“De data asta a fost rândul lui să participe (N.r. Silviu Țolu) într-o astfel de experiență, sinceră să fiu l-am încurajat să facă acest pas, nu prea este genul lui, trebuie să recunosc, îl văd ușor stânjenit de ce se întâmplă, dar cu siguranță când se întoarce de acolo o să îmi construiască o seră, o bancă, o masă, nu știi de ce o să avem nevoie în casă. E destul de dificil să nu poți fi în legătură cu omul pe care îl iubești, dar asta crește așa un pic tensiunea și dorința.”, a spus Lili Sandu.

Se va schimba sau nu relația dintre Lili Sandu și Silviu Țolu după participarea acestuia la Ferma?

Dacă după Exatlon relația lor nu a suferit modificări, Lili Sandu speră ca același lucru să se întâmple și acum.

“Sper să nu se schimbe, adică este destul de frumos ce trăim noi acum și cu siguranță dorul se va simți în momentul în care ne vom revedea, dar nu vrem să schimbăm nimic.”, a spus Lili Sandu.

Urmărește materialul video pentru a vedea ce spune Lili Sandu despre participarea lui Silviu Țolu la Ferma.

Foto: Dumitru Angelescu și Vlad Chirea

Citește și:

Cum s-au îmbrăcat vedetele la Gala Femeia Anului 2018? Cele mai frumoase ținute!

Ilinca Vandici ne-a dezvăluit ce face pentru a avea o talie subțire: Am slăbit în ultima perioadă vreo 3 kilograme'

Regina Elisabeta a II-a, decizie fără precedent. I-a interzis lui Meghan Markle să facă un anumit lucru, în timp ce Kate Middleton se bucură de acest privilegiu

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete