Au fost împreună în tinerețe, iar după 75 de ani s-au reîntâlnit. Ce s-a întâmplat după este demn de scenariul unui roman de dragoste

s-au căsătorit după 75 de ani

George Coffin și Irene Lanning au format un cuplu în adolescență. Chiar dacă i-a legat o frumoasă poveste de dragoste, viața a avut alte planuri pentru fiecare dintre cei doi și timp de 75 de ani, fiecare a avut propria lui viață.

Chiar dacă povestea lor de dragoste a fost una intensă, cei doi au decis să se despartă, iar din momentul separării, fiecare și-a format propria familie și nu s-au mai întâlnit.

După 75 de ani, George Coffin și Irene Lanning au participat la înmormântarea unui prieten comun. După această întâlnire, cei doi au continuat să iasă în oraș, iar la șase luni de la momentul în care s-au întâlnit, George Coffin a luat o decizie radicală și care le-a schimbat definitiv viața celor doi. Mai exact, bătrânul a considerat că întâlnirea lor nu este deloc întâmplătoare și că este momentul să o ceară în căsătorie pe Irene Lanning, iubita din adolescență.

După discuții lungi, cei doi au realizat că sentimentele încă nu s-au stins și că povestea lor merită o nouă șansă, motiv pentru care,  la 89 de ani, cei doi s-au căsătorit și se declară foarte fericiți.

“Părul lui poate fi alb acum, dar are același zâmbet și simțul umorului pe care le-am iubit încă de când eram tineri. N-am crezut că vom ajunge să ne căsătorim. Este într-adevăr un basm”, a spus Irene Lanning, potrivit metro.co.uk.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cum a reușit o tânără să slăbească 60 de kilograme? Așa arată meniul ei într-o zi obișnuită

Secretul longevității, dezvăluit de o femeie de 102 ani. Acesta este alimentul care a ajutat-o să se ferească de boli

Scrisoarea înduioșătoare a unei femei bolnave de cancer în stadiu terminal: „Îți va plăcea să devii soția soțului meu'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate