Povestea tragică a unei adolescente de 12 ani care a murit în timp ce făcea baie. Ce s-a întâmplat?

adolescentă de 12 ani a murit în timp ce făcea baie

Povestea tragică a unei adolescente de 12 ani a întristat o lume întreagă. La scurt timp după ce a intrat în baie, tânăra a fost găsită fără viață, chiar de mama ei.

Tânăra care și-a pierdut viața într-un mod tragic era din Rusia. Kseniya P s-a întors de la un meci de baschet și imediat cum a ajuns acasă, aceasta a intrat în baie. Adolescenta a luat cu ea și telefonul mobil, dorind să asculte muzică. Pentru că smartphone-ul nu mai avea baterie, Kseniya P  l-a pus la încărcat în apropierea căzii, potrivit mirror.co.uk. Telefonul a căzut în apă împreună cu cablul de alimentare și astfel tânăra a murit electrocutată.

Kseniya P a fost găsită fără viață chiar de mama ei. Aceasta pregătea masa și pentru că din baie nu se mai auzeau zgomote, femeia a mers să verifice dacă totul este în regulă. După ce și-a găsit fiica, femeia a sunat la ambulanță, dar adolescenta era deja decedată în momentul în care medicii au ajuns la fața locului și nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Tânăra de 12 ani era pasionată de dans și de sport, iar dispariția ei fulgerătoare a șocat pe toată lumea.

Foto: captură mirror.co.uk

Citește și:

Cum a reușit o tânără să slăbească 60 de kilograme? Așa arată meniul ei într-o zi obișnuită

După ce a fost diagnosticată cu epilepsie, această fetiță a început să mănânce zilnic un anumit aliment. Ce s-a întâmplat imediat după?

Secretul longevității, dezvăluit de o femeie de 102 ani. Acesta este alimentul care a ajutat-o să se ferească de boli

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Povesti adevarate