Povestea tragică a unei adolescente de 12 ani care a murit în timp ce făcea baie. Ce s-a întâmplat?

adolescentă de 12 ani a murit în timp ce făcea baie

Povestea tragică a unei adolescente de 12 ani a întristat o lume întreagă. La scurt timp după ce a intrat în baie, tânăra a fost găsită fără viață, chiar de mama ei.

Tânăra care și-a pierdut viața într-un mod tragic era din Rusia. Kseniya P s-a întors de la un meci de baschet și imediat cum a ajuns acasă, aceasta a intrat în baie. Adolescenta a luat cu ea și telefonul mobil, dorind să asculte muzică. Pentru că smartphone-ul nu mai avea baterie, Kseniya P  l-a pus la încărcat în apropierea căzii, potrivit mirror.co.uk. Telefonul a căzut în apă împreună cu cablul de alimentare și astfel tânăra a murit electrocutată.

Kseniya P a fost găsită fără viață chiar de mama ei. Aceasta pregătea masa și pentru că din baie nu se mai auzeau zgomote, femeia a mers să verifice dacă totul este în regulă. După ce și-a găsit fiica, femeia a sunat la ambulanță, dar adolescenta era deja decedată în momentul în care medicii au ajuns la fața locului și nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Tânăra de 12 ani era pasionată de dans și de sport, iar dispariția ei fulgerătoare a șocat pe toată lumea.

Foto: captură mirror.co.uk

Citește și:

Cum a reușit o tânără să slăbească 60 de kilograme? Așa arată meniul ei într-o zi obișnuită

După ce a fost diagnosticată cu epilepsie, această fetiță a început să mănânce zilnic un anumit aliment. Ce s-a întâmplat imediat după?

Secretul longevității, dezvăluit de o femeie de 102 ani. Acesta este alimentul care a ajutat-o să se ferească de boli

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate