Scrisoarea înduioșătoare a unei femei bolnave de cancer în stadiu terminal: “Îți va plăcea să devii soția soțului meu”

Americanca Amy Krouse Rosenthal, în vârstă de 51 de ani, a aflat, în urmă cu un an și jumătate, că are cancer ovarian. Cu ultimele puteri, înainte de a părăsi această viață, Amy a vrut să se asigure că atât soțul ei, Jason, alături de care petrecuse 25 de ani, cât și cei 3 copii vor avea o viață bună chiar și după ce ea avea să moară.

Dorința ei era ca, după moartea ei, Jason să-și găsească o soție bună, care să-i facă fericiți atât pe el, cât și pe copii. Așa că s-a gândit să-i facă soțului ei un ultim cadou: de Sfântul Valentin, a decis să-i scrie o scrisoare… viitoarei soții a lui Jason. În această scrisoare, Amy a adus argumente în favoarea faptului că Jason este partenerul ideal pentru orice femeie.

Citeste si Scrisoarea unui copil către părinţii lui divorţaţi

Iată cum sună aceasta:

“Poate îți va plăcea să devii soția soțului meu

Vreau să ți-l prezint pe soțul meu, Jason. E ușor să te îndrăgostești de el. Mi s-a întâmplat și mie într-o zi.

După o zi lungă, așa cum fiecare dintre noi are, nimic nu mă bucură mai mult decât să-mi văd soțul intrând pe ușă, așezând pe masă o pungă plină cu cumpărături și ispitindu-mă cu o măslină delicioasă sau cu o bucată de brânză apetisantă, apoi pregătind cina.”

Amy amintește apoi de ziua în care a făcut prima ecografie de când a aflat că e însărcinată. În acea zi, Jason a venit cu brațele pline de flori. Amintește apoi de duminicile în care soțul ei se trezește devreme ca să-i pregătească micul-dejun.

“Dacă ai impresia că noi doi trăim într-un basm, să știi că nu ești departe de adevăr. Mi-aș dori să mai am timp de petrecut cu Jason. Mi-ar plăcea să mai am timp de petrecut cu copiii mei. Timp să merg în fiecare seară de joi să beau martini. Din păcate, asta nu se va mai întâmpla. Nu mi-au mai rămas, din păcate, multe zile de trăit.

Te întrebi, poate, de ce îți scriu această scrisoare. O scriu în speranța că, după moartea mea, această scrisoare va fi citită de tine, viitoare soție a lui Jason. Am speranța că se va naște o altă poveste de iubire, similară poveștii mele cu Jason.

Cu toată dragostea mea, Amy” 

Citeste si Scrisoarea amantei către soţia trădată

Sursa: www.nytimes.com

Sursa foto: facebook Amy Krouse Rosenthal

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate