Secretul longevității, dezvăluit de o femeie de 102 ani. Acesta este alimentul care a ajutat-o să se ferească de boli

Stresul de la locul de muncă, poluarea și alimentația nu tocmai sănătoasă sunt principalele cauze care duc la scăderea dramatică a speranței de viață. Pentru că oamenii sunt în permanență în căutarea secretului longevității, sfaturile unei femei de 102 ani sunt mai mult decât prețioase.

Eunice Modlin a împlinit 102 ani în urmă cu câteva zile și se poate lăuda că a descoperit secretul longevității. Un truc simplu și care este la îndemâna oricui a ajutat-o pe această femeie să se mențină în formă până la aceasta vârstă și să lupte împotriva afecțiunilor care apar odată cu înaintarea în vârstă.

Secretul longevității, dezvăluit de o femeie de 102 ani

Eunice Modlin are un obicei pe care îl respectă în fiecare zi cu strictețe. Mai exact, nu există zi în care femeia de 102 ani să nu consume 2 cubulețe de ciocolată neagră, acesta fiind secretul longevității ei. În plus, femeia a mărturisit că nu s-a atins niciodată de țigări sau de alcool și că în tinerețe obișnuia să facă sport, potrivit dailymail.co.uk.

Această femeie are o alimentație bogată în fructe și legume cultivate în grădină. În mod surprinzător, ea nu este singura din familie care a reușit să depășească vârsta de 100 de ani. Mai exact, fratele acesteia a trăit 101 ani.

Studiile realizate de-a lungul timpului au confirmat că ciocolata neagră are multiple beneficii pentru sănătate. Ea previne apariția bolilor cardiovasculare, dar și a diabetului sau a diferitelor tipuri de cancer.

Foto: facebook

Citește și:

Povestea adolescentului care a mâncat un sandviș cu șuncă și cașcaval și a ajuns la spital cu esofagul rupt. Medicii au rămas uimiți după ce l-au consultat

Efectele devastatoare ale cyberbullyingului. O fetiță de 14 ani s-a sinucis după ce a primit mai multe mesaje pe o rețea de socializare

Lorelai Moșneguțu, fetiţa fără mâini, și-a îndeplinit cel mai mare vis! Cum arată apartamentul pe care l-a cumpărat cu banii de la „Românii au talent'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate