Au divorțat în urmă cu 20 de ani, dar acum se înțeleg mai bine decât niciodată. Uite ce spune Claudiu Istodor despre Maia Morgenstern: Alta ca ea nu există

În această toamnă, actorii Maia Morgenstern şi Claudiu Istodor aduc în prim-plan povestea familiei Oprea, în cadrul serialului Sacrificiul, ce va avea marea premieră miercuri, 11 septembrie, respectiv joi, 12 septembrie, de la 20:00.

Maia Morgenstern, pe platourile de filmare alături de primul ei soț! Ce spune Claudiu Istodor despre colaborarea cu actrița pentru serialul Sacrificiul?

„Noi lucrăm demult împreună, încă de când eram la Piatra Neamţ. Pentru prima oară, dacă îmi aduc bine aminte, am fost distribuiţi împreună când eu aveam 25 de ani, iar ea 23”, îşi aminteşte Claudiu Istodor, actorul care îl va interpreta în Sacrificiul pe Ştefan Oprea.

„Maia este o actriţă excepţională, în sensul că alta ca ea nu există. E aproape un fenomen al naturii şi sunt doar câţiva actori despre care aş putea să spun asta.

De asemenea, este şi foarte, foarte serioasă cu meseria pe care o face. Niciodată nu face niciun rabat. Nu o interesează altceva decât rolul pe care îl face atunci”, mai completează Claudiu Istodor, primul soț al actriței, potrivit Libertatea.

Cuplul a fost căsătorit în perioada 1983 – 1999. Din mariajul lor a rezultat un fiu, Tudor Istodor (35 de ani), de asemenea actor.

În serialul Sacrificiul, care va avea premiera miercuri şi joi, de la 20:00, la Antena 1, Ştefan Oprea (Claudiu Istodor) o are alături pe soţia sa, Eva (Maia Morgenstern), care s-a căsătorit destul de târziu cu Ștefan, un caracter total opus ei.

Odată cu Ștefan au intrat în viața ei 3 băieți, unul dintre ei nou-născut. Mama copiilor a murit la nașterea ultimului fiu, iar Eva s-a străduit să fie o mamă bună, chiar dacă e mamă vitregă.

Băieții familiei Oprea sunt Andrei (Denis Hanganu), Amza (Vlad Gherman) și Alin (Alexandru Ion). Cu caractere total opuse, viața îi va lua prin surprindere și îi va lovi în cele mai slabe puncte.

Maia Morgenstern s-a născut pe 1 mai 1962, la Bucureşti. A urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală I.L. Caragiale din Bucureşti, clasa profesorului Dem Rădulescu, pe care le-a absolvit în 1985.

În 1989, a devenit actriţă a Teatrului Evreiesc de Stat, iar din 1990 joacă şi pe scena Teatrului Naţional Bucureşti.

Maia Morgenstern are trei copii – Tudor Aaron Istodor (născut în 1984), actor, Eva Lea Cabiria (născută în 1999) şi Ana Isadora (născută în 2003).

Foto: Libertatea.ro

Citește și:

Primele imagini de la nunta lui Christian Sabbagh! Omul de televiziune s-a căsătorit și și-a botezat fiul în secret

După Ovidiu Cuncea și Mihai Coadă, un alt actor o ia pe calea bisericii. Motivul pentru care Silviu Biriș a dat la Teologie

Ar fi putut fi una dintre cele mai bune tenismene din istorie, dar un admirator al rivalei sale a scos-o definitiv din teren. Monica Seleș, povestea unei vieți ca un montagne russe

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete