Atelier de creatie: Gradina cu artisti

Esti pictor, sculptor, designer sau actor? Stii sa incondeiezi oua de Paste sau sa canti la vreun instrument? Esti cel mai priceput mester handmade? Stii sa crosetezi lucrusoare sau accesorii, sa creezi bijuterii sau haine? Vrei sa-ti expui creatiile de primavara alaturi de alti creatori de frumos din oras si sa impartasesti publicului iubitor de arta talentul tau?

Inscrie-te pana pe 17 martie 2010, la „Gradina cu artisti”, la atelierele de creatie sau la expozitia de handmade.

Evenimentul „Gradina cu artisti” va avea loc in weekendul 20-21 martie 2010, intre orele 11:00- 19:00, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu, Bd. I. C. Bratianu, nr. 2). Pentru doua zile curtea muzeului va fi transformata intr-un mare workshop de creatie.

“Atelierul de pictura, grafica si design”, “Atelierul de olarit ”, “Atelierul de oua incondeiate ”, “Atelierul de teatru ”, “Atelierul de fotografie ” , “Atelierul de muzica ” sau “Atelierul de handmade” sunt doar cateva dintre atelierele de creatie unde artistii isi vor expune lucrarile si vor incerca sa dezvaluie celor interesati o parte din talentul lor. Expozitia de handmade va aduce laolalta cei mai priceputi mesteri din domeniu.

„Gradina cu artisti” isi propune sa promoveze arta contemporana, lucrul manual si totodata dezvoltarea creativitatii personale prin participarea comuna a artistilor si a publicului larg la atelierele de creatie. In acelasi trmp, „Gradina cu artisti” isi doreste a fi o sarbatoare a primaverii, un spatiu boem, creat de artisti pentru publicul iubitor de frumos, unde acestia din urma pot invata ce inseamna „terapia prin arta” sau isi pot alege un suvenir handmade.

Pentru mai multe informatii legate de inscriere, puteti vizita blogul evenimentului www.gradinacuartisti.wordpress.com (formularul de inscriere) sau puteti scrie pe adresa [email protected].

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri