ASIAN MOODS – o noua colectie semnata de Simona Semen

Vezi pozele

Prezentata, partial, in cadrul Soirees de la Mode XII din 10 iulie 2012, colectia resort 2012 ASIAN MOODS reprezinta, in fapt, o intoarcere la origini si traditii, valoarea simbolica a hainei in epoci trecute fiind reinterpretata si adaptata functiilor contemporane de estetica si reflectare personala.

Tipare vechi, de sute de ani, si tehnici de croitorie japoneza traditionala au fost utilizate in crearea unor piese surpinzatoare prin actualitate si versatilitate. Chimonoul este transformat radical prin materiale (voal, tafta), transparente, proportiile surpinzatoare si evidentele accente sport.

Pantalonii hakama simbolizand – prin cele 7 pliuri dispuse inegal in fata si spate – curajul, caritatea, dreptatea, respectul, sinceritatea, loialitatea si onoarea, devin element central al colectiei, fiind transformati in piese neo-etnice comode, purtabile si inedite, in culori calde, de vara: bej auriu, arama stinsa.

Fotografiile campaniei de imagine – realizate exclusiv pe film – intregesc intoarcerea la origini si puntea trecutului cu prezentul explorate in colectie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Tendinte