Artista Dana Nălbaru a scris o carte pentru copii inspirată din viața proprie

Dana Nălbaru

Artista Dana Nălbaru (42 de ani) și actorul Dragoș Bucur (42 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 15 ani.

În momentul în care a decis să lase cariera pe locul doi, dedicându-și întreg timpul celor trei copii ai lor, Dana a fost judecată.

Perechea s-a căsătorit în anul 2005 și are trei copii, doi dintre ei biologici, o fiică și un fiu, Sofia (12 ani) şi Kadri (3 ani), și o fiică adoptată, Roxana (7 ani).

Criticile au continuat când artista a anunțat că nu-și va integra fiicele în sistemul clasic de învățământ.

Artista Dana Nălbaru a scris o carte pentru copii inspirată din viața proprie

Zilele trecute, Dana Nălbaru a lansat cartea pentru copii scrisă de ea Șapte povești de noapte bună, la Teatrul de Comedie pentru copii, în prezența întregii sale familii.

Sursa de inspirație au fost copiii cuplului, după care Dana a și creat personajele din carte. Muzica a rămas una din marile sale pasiuni, așa că artista a lansat de asemenea un album de muzică pentru copii, Bucurii pentru copii, scrie Libertatea.

Înainte de a pune în vânzare noile produse, Dana Nălbaru a donat cartea și albumul micuților internați la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și a Copilului.

Dana a mers personal la spital pentru a le face celor mici surpriza.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează un cuplu la fel ca toate celelalte: „Ne mai batem cap în cap, dar din punct de vedere …”

Părinții a trei copii, dar și activi din punct de vedere profesional, cei doi ajung și la momente ceva mai tensionate.

Dacă pe plan personal găsesc ce să-și reproșeze unul altuia, profesional nu ajung să se certe niciodată, cel puțin asta declară Dana Nălbaru:

„El are încredere în mine, în ce fac eu, eu am încredere în ce face el. E destul de armonios așa, nu ne batem cap în cap, cel puțin pe treabă.

Așa, acasă, în problemele noastre de zi cu zi, ne mai batem cap în cap, dar din punct de vedere profesional ne respectăm deciziile.

El, de exemplu, nu se pricepe la muzică deloc, eu nu mă pricep la partea de regie sau de actorie sau ce mai face el, producție, și atunci nu mă bag peste el, el nu se bagă peste mine”, a povestit Dana, potrivit Libertatea.

Foto: Facbeook / Instagram

Citește și:

Andreea Raicu, răsfățată de mama ei în copilărie: „Îmi aducea lucruri pe care ceilalți copii nu le aveau la vremea respectivă”

Kira Hagi, despre mama ei: „Este o persoană foarte discretă și nu ne lasă să vorbim foarte mult despre ea”

Andreea Antonescu a vorbit despre a doua sarcină. Fiica ei Sienna își dorește foarte mult un frate sau o surioară

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete