Care este porecla reginei Elisabeta a II-a? Doar apropiații o folosesc!

porecla reginei Elisabeta a II-a

În familia regală britanică există reguli foarte bine stabilite și pe care toți membrii trebuie să le respecte cu strictețe. Deși am putea crede că apropiații reginei Elisabeta a II-a i se adresează acesteia folosind doar formule de politețe, ei bine, suverana are o poreclă adorabilă și pe care cei dragi obișnuiesc să o mai folosescă în cadrul întâlnirilor mai puțin formale.

Cine ar fi crezut că regina Elisabeta a II-a are o poreclă? Având în vedere că este cel mai important membru al familiei regale britanice, nu puțini sunt cei care au crezut că suverna este foarte atentă ca cei din jur să i se adreseze folosind doar formulele de adresare clasice.

Care este porecla reginei Elisabeta a II-a? Doar apropiații o folosesc!

Cu toate că ține foarte mult la respectarea regulilor de etichetă, regina Elisabeta a II-a le permite apropiaților ca în anumite situații să folosească porecla pe care o are încă din copilărie. Mai exact, este vorba despre o poreclă pe care și-a pus-o chiar ea.

Prenumele Elizabeth este unul destul de greu de pronunțat, mai ales la vârste fragede și pentru că întâmpina dificultăți ori de câte ori trebuia să își spună prenumele, regina folosea o formulă mult mai simplă: “Lilibet”. Astfel, aceasta a devenit porecla ei în copilărie, iar cei din familie obișnuiau să îi spună așa, potrivit littlethings.com.

Acum, regina Elisabeta a II-a încă este mândră de porecla ei și se pare că soțul ei, prințul Filip, încă obișnuiește să o strige folosind acest alint adorabil. 

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu regina Elisabeta a II-a.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum își păstrează Oana Cuzino silueta în timpul sărbătorilor de iarnă?

Cu ce se ocupa Simona Pătruleasa înainte de a deveni prezentatoare TV?

Andreea Berecleanu, dezvăluiri emoționante din perioada Revoluției: Dacă în acea noapte aș fi rămas acolo…' Cum arăta vedeta în urmă cu 30 de ani?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete