Are 97, stă în cap, face yoga și sare coarda. Fă cunoștință cu americancă Phyllis Sues!

Are 97, stă în cap, face yoga și sare coarda. Fă cunoștință cu americancă Phyllis Sues!

Americancă Phyllis Sues trebuie să devină un model pentru noi toți.Are 97 de ani și o poftă de viață cum rar îți este dat să vezi. La 75 de ani s-a înscris la o serie de cursuri de gimnastică… aeriană. La 80 de ani a descoperit yoga, iar la 90 a sărit pentru prima dată cu parașuta.

https://www.instagram.com/p/CBD-jTSjxc5/

Acum are 97 de ani şi dansează cu pasiune tango argentinian, sare coarda, face șpagatul sau stă în cap cu o lejeritate iesită din comun.

„Viaţa mea înainte de 75 de ani a fost mai mult ca un vis, după care m-am trezit. Am dorit să fiu activă, să învăţ ceva nou. Am decis că fiecare zi este o viaţă nouă şi că fiecare zi ar trebui să fie luminoasă', susține doamna Sues.

„Mi-a luat o viaţă întreagă ca să-mi placă de mine aşa cum sunt acum. Yoga, tango-ul şi săriturile cu coarda m-au găsit din întâmplare când viaţa mea se ducea spre apusul soarelui. Dar nu, s-a dovedit a fi răsăritul! Acum fac doar ceea ce-mi cere trupul şi sufletul ', continuă ea să le povestească urmăritorilor de pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/B_3TOJTJ-WG/

Sigur, pe lângă acest complet de acțiuni care presupun multă mișcare, dieta venerabilei doamne are rolul ei. Phyllis mănâncă des, dar porţii mici și niciodată greutatea sa nu a depăşit 50 kg, iar în ultimele două decenii a fost de 45 kg.

https://www.instagram.com/p/B-ihO2YJ1UV/

Anul acesta, americanca și-a lansat propria carte, material la care a lucrat timp de 5 ani de zile. Cartea se numește „My Trip to a Healthy, Active 96' și prin intermediul ei, americanca dorește să dea mai departe informații care să-i ajute să trăiască sănătos pe cei care o urmăresc. Printre secretele unui stil de viață sănătos se numără: disciplina, studiul, mișcarea sau descoperirea unor noi abilități și că niciodată nu este prea târziu pentru schimbări.

Credit foto: Revista Avantaje

O mamă în vârstă de 51 de ani servește drept mamă-surogat fiicei sale care nu poate concepe

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro