A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii octombrie 2018

Este octombrie, luna lui Brumărel… atunci când toamna ne dă târcoale, ne amăgește, ne amețește, ne înfioară și ne coboară în noi să ne dospim amintirile de peste an.

Octombrie este mereu roz… dar nu rozul veseliei și al fustițelor din copilărie. Ci al speranței. Este rozul simbolic al cancerului de sân pe care nu-l lăsăm să se instaleze în trupul nostru, pentru că vom lupta cu toate armele pe care le avem la dispoziție să-l ținem departe de noi și de cele dragi nouă. Așadar, haideți să mergem la control. Mergi cu mama, cu prietena, cu bunica și cu mătușa ta dragă la o mamografie. Nu amâna… dacă mugurii delăsării vor să încolțească în tine, citește grabnic confesiunea tulburătoare pe care protagonista copertei noastre ne-a făcut-o în exclusivitate pentru Avantaje. O să-ți fure lacrimi.

După ce vom bifa cu success această investigație a sânilor, absolut obligatorie, ne vom bucura împreună de femeile minune ale României, cele care reușesc să facă lucruri remarcabile: lângă Cluj, Bianca Mereuță a înființat cea mai mare bibliotecă privată din țară, cu peste 7000 de cărți pentru copii.

Tot în ediția de octombrie vom afla povestea unei mămici, pictoriță și designer de bijuterii, pornită să cucerească lumea cu creațiile ei unicat.

Copiii diagnosticați cu autism au din ce în ce mai multe șanse de recuperare. Află povestea ultimului tip de terapie, în Avantaje de octombrie.

Berti Barbera este la 46 de ani un muzician cosmopolit, dar în egală măsură un intelectual de erudită formație ebraică, cultura oferindu-i valențe și elemente unice. Veți descoperi un dialog fără false clișee purtat cu un artist complex, dar nesofisticat, optimist și seducător, răsfățat de muze și mereu în căutarea unui ce' interior, căruia Berti Barbera îi spune: echilibru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro