Anunțul făcut de Casa Regală! Prințul Harry și Meghan Markle s-au logodit

După o relație care a fost în centrul atenției presei, Casa Regală a Marii Britanii a anunțat oficial că Prințul Harry și Meghan Markle s-au logodit și că în primăvara anului viitor urmează să se căsătorească.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au logodit

Prințul Harry și Meghan Markle s-au logodit la începutul acestei luni, iar anunțul a fost făcut de Casa Regală a Marii Britanii, care a trimis un comunicat de presă. Potrivit comunicatului, ambele familii și-au dat binecuvântarea, iar fericitul eveniment va avea loc în primăvara lui 2018.

Prințul Harry și Meghan Markle și-au ținut o bună perioadă de timp relația departe de ochii publicului. Cu ocazia Jocurilor Invictus din Toronto, cei doi s-au afișat public, presa reușind să surprindă o serie de gesturi tandre. Chiar dacă s-a vorbit foarte mult despre căsătoria celor doi, Prințul Harry și Meghan Markle nu au făcut publice informații despre logonda lor până acum, anunțul venind din partea Casei Regale a Marii Britanii.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Prințul Harry și Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Prințul Harry a iubit-o pe Meghan Markle cu doi ani înainte să o cunoască. Cum a început povestea de dragoste a celor doi?

Prințul Harry și Meghan Markle, prima apariție publică. Ce gest tandru au surprins fotografii?

Cum se va schimba succesiunea la tron după ce Kate Middleton va aduce pe lume cel de-al treilea copil

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete