Prințul Harry și Meghan Markle, prima apariție publică. Ce gest tandru au surprins fotografii?

Chiar dacă sunt împreună încă din luna iulie a anului trecut, Prințul Harry și iubita acestuia, actrița Meghan Markle, au fost tot timpul o apariție discretă, evitând să se afișeze împreună. Cu ocazia cremoniei de deschidere a Jocurilor Invictus, cei doi au apărut pentru prima oară în calitate de cuplu, în fața publicului.

Prințul Harry și Meghan Markle, prima apariție publică

Așa cum era de așteptat, prima apariție publică a celor doi a fost urmărită cu atenție de toți cei din jur, gesturile lor fiind studiate în detaliu. Fotografii prezenți la eveniment au putut surprinde momentul în care cei doi se țineau de mână, chiar în timp ce se îndreptau către locul în care urma să se desfășoare competiţia de tenis în scaun cu rotile.

Îmbrăcați lejer și având în permanență zâmbetul pe buze, cei doi au urmărit cu atenție competiția, dar au și interacționat cu cei din jur.

Jocurile Invictus au luat naștere la invițiativa Prințului Harry, în anul 2014, având ca principal scop reabilitarea fizică şi psihică a tuturor militarilor și veteranilor răniţi în diferite misiuni. Competiția se desfășoară în acest an la Toronto, iar România se numără printre țările înscrise în cardul concursului.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Prințul Harry și Meghan Markle.

Bianca Hriscu

Foto: northfoto.com

Citește și:

Nicoleta Voica, destăinuiri emoționante. Ce dramă i-a marcat artistei viața?

Tuncay Ozturk, alături de altă femeie după ce a divorțat de Andreea Marin! În ce ipostază au fost surprinși cei doi?

Prima fotografie cu fetița Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Ce nume au ales cei doi părinți pentru cea mică și care este semnificația acestuia?

Cum se va schimba succesiunea la tron după ce Kate Middleton va aduce pe lume cel de-al treilea copil

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete