Anul Cărții – expoziții, conferințe și lectură în ritm de tango

afis trada de carte 2019SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

În perioada 9-13 octombrie, Biblioteca Centrală Universitară „Carol I', în parteneriat cu Fundația Universitară „Carol I' și Muzeul Național al Literaturii Române, organizează ediția a VIII-a a celui mai divers maraton cultural în aer liber: Strada de C`Arte.

Timp de 5 zile oferim concerte, tango flashmobs, 6 expoziții, 6 proiecții de film, 3 conferințe, 2 lansări de carte, lecturi publice cu peste 20 de poeți, dezbateri, 3 ateliere pentru copii, tururi ghidate, precum și un târg de carte.

Galateca este partener al festivalului și în acest an, invitându-și publicul să participe la experiențe multimedia, realitate augmentată și live performance cu triplu vernisaj: 

ARTA LA INTRARE.SCHIMBARE – pop-up, TOXIC TWO, cu Mircea Moroianu și AVEM PERNE DE DEȘTEPTARE, cu Diana Roșca, vineri 11 octombrie, între orele 19:00 și  01:00, în cadrul Nopții Albe a Galeriilor ediția 2019. 

Totodată, împreună cu NeoArt România, propunem un mix de expoziții, printre care: Povești în culori – carte pentru copii și O linie roșie instalație, harta unui traseu interior – Anca Boeriu.

Miercuri, la ora 17:00, se deschide festivalul în Salonul Carol I cu lansarea Programului Cartea de identitate, unde vor conferenția acad. Eugen Simion, Mircia Dumitrescu și prof. univ. dr. Silviu Angelescu.

Anul Cărții – expoziții, conferințe și lectură în ritm de tango

Proiecțiile de film debutează la Galateca în prima zi cu About Life/Despre Viață, Regele Mihai I al României și continuă în fiecare seară la Salonul Carol I.

Joi, pe 10 octombrie, în Aulă, are loc Gala Premiilor AgențiadeCarte.ro care se încheie cu un recital extraordinar al Mariei Răducanu și la Galateca , începând cu ora 19:00, Artist Talk cu Alexander Glonin și Ștefan Georgescu, organizat de Fabulafia și NeoArt România.

Pentru cei mai energici vizitatori, în zilele de 10 și 12 octombrie, Strada de C`Arte organizează, pe Calea Victoriei 88, două tango flashmobs: Milonga Tabiet & Tango Pasion.

Cu totul spectaculos ne așteptăm să fie concertul Găștii de chitară din Grozăvești, vineri, pe 11 octombrie, începând cu ora 20:00.

Pe toată durata festivalului vă puteți delecta în Sufrageria de Carte, un concept inovativ și prietenos, la care vor lua parte cele mai importante edituri din țară.

Aflați mai multe pe stradadecarte.ro.

Proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale și desfășurat cu sprijinul: Transgaz, Grup Feroviar Român, British American Tobacco, UniCredit Bank.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse