Antrepenorii nu se nasc, se formează!

Cristian Onețiu este antreprenor cu experiență de peste 15 ani, psiholog și life coach al persoanelor publice care caută succesul și împlinirea personală. Combinația unică îl transformă într-un antreprenor cu totul deosebit, având și o experiență unică în lucrul cu mii de oameni până în acest moment.

Cristian Onetiu_Start in Antreprenoriat

Cristian Onețiu a lansat anul acesta cartea START în Antreprenoriat, din care poți afla și tu toate secretele și mecanismele ce generează succesul în afaceri, dar și fericirea în viață.

Astăzi, 23 septembrie, are loc evenimentul de lansare în București, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la ora 16:30. La Cluj Napoca va avea loc miercuri, pe 24 septembrie, la Librarium Universității, la 16:30. Vineri va avea loc cea de-a treia lansare la Timișoara, la Librăria Cartea de Nisip (Str. Alba Iulia) la ora 16:30.

'Cea mai puternică motivație este cea izvorâtă din interior, în strânsă legătură cu pasiunile și misiunea personală. Fiecare căutător de mai bine poate găsi un model de afacere pe care să o opereze cu succes, indiferent de circumstanțe sau de experiența în afaceri. Călătoria antreprenorială este una dintre modalitățile mele preferate, ce duce omul într-un mod frumos spre prosperitate și împlinire' – Cristian Onețiu.

Rezervă-ți locul la lansările cărții pe www.onetiu.com/lansare .

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte