Actrița Nuami Dinescu, mărturisire neașteptată despre viața ei: „El m-a salvat de insomnie”

Puțini știu că pe lângă pasiunea ei arzătoare pentru actorie, actrița Nuami Dinescu este o mare iubitoare de animale. Ea a fost este invitata Andrei Trandaș în cadrul emisiunii „Stăpânii vedetelor', difuzată sâmbătă, la Antena Stars.

Nuami Dinescu este convinsă că animalele au un  rol special în viața ei și în viața oamenilor, în general.

Actrița Nuami Dinescu, mărturisire neașteptată despre viața ei

Actrița spune că una dintre pisicile sale, pe nume Wally, a vindecat-o de insomnie și a ajutat-o într-una dintre perioadele grele din viața sa.

„Se știe că pisicile curățesc locul. Câinii merg acolo unde e locul curat, în schimb pisicile curățesc locul. Wally cred că a venit în viața mea cu un scop. El m-a salvat de insomnie. Și eu, ca fiecare om, am avut perioadele mele mai zbuciumate. El a venit și s-a așezat fix pe pieptul meu, pe plexul solar. Și așa doarme de cele mai multe ori. Din momentul ăla, de când doarme pe mine, am scăpat de insomnie', a spus Nuami Dinescu în cadrul emisiunii „Stăpânii vedetelor' de la Antena Stars.

Vedeta are 6 pisici și un cățel pe nume Lala, toate patrupedele fiind, după cum chiar ea mărturisește „animale adunate la propriu de prin gunoaie'. Fiecare dintre animalele care locuiesc acum cu ea are câte o poveste impresionantă.

Despre felul în care a ajuns să salveze aceste animale, dar și despre cum au ajutat-o ele pe ea să treacă peste anumite momente dificile din viață, actrița Nuami Dinescu povestește pe larg în cadrul emisiunii „Stăpânii vedetelor', difuzată sâmbătă, la Antena Stars.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Laura Cosoi, la sala de sport în a șaptea lună de sarcină: „Sunt convinsă că sedentarismul aduce cu el probleme și nu mișcarea'

Andreea Bănică are probleme de sănătate: „Azi e o zi cu emoții. Mi-am fracturat…'

Cum a reușit Andreea Raicu să se vindece de depresie?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete