Antonia, fericită alături de cei trei copii ai ei, Maya, Dominic și Akim! Cum au fost surprinși cei trei?

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Recent, Antonia a publicat o imagine alături de cei trei copii ai ei, o fiică și doi fii, Maya (8 ani), Dominic (5 ani) și Akim (2 ani). Artista rareori se fotografiază alături de toți cei trei, fiica ei Maya locuind în Italia alături de tatăl micuței, Vincenzo Castellano, primul ei soț.

Antonia, fericită alături de cei trei copii ai ei, Maya, Dominic și Akim! Cum au fost surprinși cei trei?

Antonia este mama a trei copii, o fiică, Maya, din mariajul cu primul ei soț, Vincenzo Castellano, și doi fii, Dominic și Akim, din relația cu artistul Alex Velea. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 6 ani.

În descrierea imaginii înduioșătoare, Antonia a scris: „Oficial cea mai fericită femeie din lume!”, alături de un emoticon inimioară. Fotografia a strâns zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii în decursul a doar câteva minute.

„În sfârșit te poți bucura de ei toți după atâta suferință. / Wow, ești o mămică atât de frumoasă și ai trei îngerași superbi. / Plâng de fericire. De când așteptam momentul ăsta! / Doamne, câtă fericire! Nu am cuvinte să vă spun cât mă bucur pentru voi. Radiați de frumusețe! /

Ce frumoși și mari s-au făcut! Să vă trăiască. / Radiezi în preajma lor. Copiii sunt împlinirea sufletească a oricărei mămici. / Sunteți foarte frumoși. Un tablou superb!”

Cariera Antoniei a început în urmă cu 10 ani, în 2009, odată cu lansarea hitului „Roses on Fire”, în colaborare cu Tom Boxer. Piesa a avut succes atât pe plan național, cât și internațional.

Un an mai târziu, Antonia a dat naștere primului ei copil, o fiică, Maya Rosaria Castellano. În 2011, artista s-a căsătorit cu iubitul și tatăl fiicei ei, omul de afaceri de origini italiene Vincenzo Castellano.

La scurt timp, cântăreața și omul de afaceri s-au despărțit, aceasta începând o relație cu artistul Alex Velea. Primul copil al cuplului s-a născut în decembrie 2014, iar al doilea în decembrie 2016.

Foto: Instagram

Citește și:

Locuiesc în Australia, dar Celia vorbește cu fiul ei doar în română: „O să aibă timp să învețe și engleza la școală”

Monica Ghiuță a murit cu o mare povară pe suflet. Nu și-a putut ierta niciodată gestul pe care l-a făcut în trecut

Adevăratul motiv pentru care Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit: Ca să salvez aparențele, am jucat foarte mult teatru”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete